Luka Cindrić (©Reuters)
Luka Cindrić (©Reuters)

Šok za šokom za Hrvate: Cindrić završio SP

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.21. | 02:49

Obnovio povredu primicača

Neverovatna utakmica sa Japanom i izbegnuti poraz koji sekund pre kraja nije jedina loša stvar koja je uzdrmala tabor reprezentacije Hrvatske.

Osim boda, meč sa Samurajima odneo je Kaubojima i najboljeg igrača! Luka Cindrić je nedovoljno oporavljen otišao na Svetsko prvenstvo u Egipat, plan je bio da ga stručni štab poštedi napora u prvoj utakmici, ali kada su svi videli da je đavo odneo šalu protiv Japana, istrčao je i on na teren. I obnovio povredu.

Izabrane vesti

Kako pišu hrvatski mediji, Cindrić je obnovio povredu primicača i stručni štab je odlučio da ga vrati u Hrvatsku na rehabilitaciju, jer ekipi više ne može da pomogne.

Da sve bude još neverovatniji, sjajnom beku je ovo treće veliko takmičenje na kojem ne može da igra od povreda da igra do kraja. U timu će na Cindrićevo mesto uskočiti Janko Kević, veteran iz Neksea.

Promena izazvana silom prilika dogodila se i u taboru Nemačke. Desno krilo Tobajas Rajhman je povredio meniskus i odlazi kući na odmor, možda i na operaciju, a na njegovo mesto će uskočiti Patrik Groecki.


tagovi

Svetsko prvenstvo u rukometureprezenetacija Hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara