©AFP
©AFP

Velika šteta, Anja Obradović eliminisana u Tokiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.07.21. | 04:17

Mlada džudistkinja bila nada za medalju

Srpska reprezentativka Anja Obradović eliminisana je na startu takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Od nje je bila bolja iskusna Holanđanka Jul Fransen, koja je iskoristila veliki pad koncentracije Srpskinje i u samom finišu borbe slavila iponom.

Obradovićeva je bila srpska nada za medalju na Olimpijskim igrama, pošto je pre dva meseca na Svetskom prvenstvu osvojila bronzu.

Izabrane vesti

Ipak, nije najbolje ušla u današnji okršaj, naišla je na dobro pripremljenu i koncentrisanu protivnicu. Holanđanka je strpljivo sačekala svoju šansu i zasluženo pobedila.

"Odlazak na Olimpijske igre mi mnogo znači i to je već uveliko dobar rezultat. Nijedna protivnica na Olimpijskim igrama ne može da bude laka. Ne mogu ovde da očekujem da mi bude lak žreb. Iskreno, kad sam videla žreb dopao mi se i mislila sam da ću uspeti da dođem do četvrtfinala. Ali eto, kako je krenulo od početka, bio je egal meč do samog kraja, do poslednjih pola minuta… Ostaće velika žal. To je u tom trenutku bio moj maksimum, ali mislim da je moglo mnogo bolje da se završi. Nadam se da će sledeći put biti bolje", rekla je Obradović nakon poraza.



tagovi

tokio 2020džudoAnja Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara