©Star Sport
©Star Sport

Zvezda nije imala snage, Novi Beograd u istorijskom finalu plej-ofa

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.05.21. | 23:50

Ekipa Vladimira Vujasinovića slavil sa 12:11, Radnički izborio majstoricu pobedom u Šapcu

Crvena zvezda nije imala snage da se izbori za majstoricu polufinala vaterpolo prvenstva Srbije, ali je ozbiljno namučila favorizovani Novi Beograd u drugom meču. Izabranici Aleksandra Filipovića bili su veoma blizu, u poslednjoj četvrtini su prišli na minus od jednog gola, a onda imali još pet minuta da stignu do izjednačenja, ali su mreže mirovale - 11:12 (3:3, 4:5, 2:4, 2:0).

Utakmica na sportskom centru Milan Gale Muškatirović protekla je u ujednačenoj borbi, prve dve četvrtine su bile ujednačene, dok je u trećoj Vujasinovićev tim napravio iskorak i otišao na kapitalna tri gola prednosti.

Izabrane vesti

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Vasilije Martinović sa tri postignuta gola, dok je sa druge strane Veljko Tankosić dao pet golova.

Radnički je uzvratio Šapcu za poraz u Kragujevcu (8:5), pa će odluka o drugom finalisti pasti 19. maja u Kragujevcu, gde će regionalni šampion biti u psihološkoj prednosti.

Kragujevčani su prevagu napravili u trećoj deonici, kada su stigli do tri gola prednosti, a onda su u poslednjem kvartalu sačuvali stečenu prednosti. Najefikasniji kod pobednika bio je Radulović sa tri gola, dok su kod Šapca Vuksanović i Stojanović postigli po dva.


tagovi

VK Novi BeogradVK RadničkiVK Crvena zvezdaVK Šabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara