Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Aleksandar Petrov počistio konkurenciju

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.05.20. | 19:46

Sve četiri pobede ruskog stonotenisera u popodnevnom programu

Stoni tenis se ne zaustavlja! Iz dana u dan na programu je sve veći broj mečeva, a pored sada već standardne Rusije, Jermenije i Nemačke, priključili su se Brazilci i Ukrajinci. Mi smo danas odlučili da pogled bacimo na dešavanja u ruskoj Ligi Pro, gde su odigrani neki prilično interesantni dueli.

Apsolutni pobednik ove srede jeste Aleksandar Petrov koji je danas uspeo da naniže četiri trijumfa i tako bude jedini neporažen u četvorouglu. On je danas ukrstio rekete sa Evgenijem Iljukinom i to dva puta (prvi meč – 3:1, drugi meč - 3:0), potom Aleksandrom Skrebnjevim (3:1), te Vladislavom Nemaškalom koji je pružio najveći otpor (3:2).

Izabrane vesti

Drugi "najbolji" danas bio je Evgenij Iljukin, koji je upisao polovičan učinak. Uspeo je da savlada Aleksandra Skrebnjeva posle četiri seta (3:1) i Vladislava Nemaškala (3:1), ali je izgubio od Petrova, što smo već pomenuli.

Vladislav Nemaškalo i Aleksandar Skrebnjev upisali su samo po jednu pobedu i to u međusobnim okršajima. Dva puta su se sastali, a jednom je trijumf odneo Nemaškalo (3:1), dok je drugi put bolji bio Skrebnjev (3:1).

Napomenimo još da su brojni susreti na programu večeras i tokom noći. Sve rezultate možete ispratiti putem sajta kladionice Mozzart, a tu se nalaze i sve kvote.


tagovi

stoni tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara