Roten iz pouzdanih izvora: Mbapeov odlazak u Real samo je odložen na neko vreme...

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.04.20. | 09:49

"Nema nastavka saradnje sa Parizom"...

Nekadašnji fudbaler Pari Sen Žermena, a sada poznati francuski komentator - Žerom Roten, izjavio je u intervjuu za RMC da je Kilijan Mbape bio na korak od dogovora sa Real Madridom uoči krize izazvane koronavirusom. 

Mladi napadač otkako je stigao u Pariz iz Monaka pominje se kao kapitalac Florentina Pereza i igrač oko koga će biti izgrađen novi veliki tim Kraljsvkog kluba, te da je samo pitanje vremena kada će stići na Bernabeu...
"Znam iz pouzdanih izvora da je Mbape umalo sve dogovorio oko prelaska u Real", kazao je samouvereno Roten. "Imajući sve ovo što se dešava nema sumnje da će njegov odlazak u Madrid biti odložen neko vreme, ali ni u kom slučaju neće biti nastavka saradnje sa Parizom"

Izabrane vesti

Kilijan Mbape postigao je 90 golova u prvih 120 utakmica za PSŽ i na taj učinak dodao 47 asistencija. Nema sumnje da će njegov transfer iznositi novi svetski rekord.

Naravno, neće se ni PSŽ tek tako predati. Edinson Kavani već je na izlaznim vratima, Nejmara dugo već povezuju s povratkom u Barselonu, a nerealno je očekivati da Sveci ostanu bez svih svojih najvećih zvezda...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara