(©hbcnantes.com)
(©hbcnantes.com)

Milosavljević predstavljen u Nantu, stigao šest meseci pre prvobitnog plana

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.01.24. | 07:58

Reprezentativac Srbije u drugoplasiranom timu šampionata Francuske do juna 2026. godine

Krajem prošle godine na stanicama Mozzart Sporta pročitali ste o tranfseru karijere za Marka Milosavljevića koji je iz Ademar Leona prešao u Nant.

Prvobitni dogovor je bio da od leta igra u drugoplasiranom timu šampionata Francuske pa do juna 2026. godine, ali je Nant platio obeštećenje španskom timu, pa će nekadašnji levi bek Crvene zvezde i Železničara već od narednog meseca da igra za ovaj klub koji puca na plasman u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Rukometni žurnal pisao je da je obeštećenje bilo 40.000 evra. Nant je zvanično na svom sajtu potvrdio dolazak Beograđanina, reprezentativca Srbije.

"Veoma sam srećan što sam potpisao ugovor za Nantom. Nisam oklevao ni sekunde za ovaj novi izazov. Nant je sjajan klub, sa neverovatnom publikom. Daću sve od sebe da se što brže adaptiram i pomognem ekipi u svakom meču narednih dana“, rekao je Milosavljević.

Predsednik Gael Peletije nije krio zadovljstvo potpisom srpskog beka koji je kod Tonija Đerone, bivšeg selektora Orlova, igrao na sve tri spoljne pozicije, ali čini se da je njegova prirodna pozicija levi bek.

Sa 25 godina Marko je kompletan igrač koji je već pokazao velike stvari, kako za klub tako i za reprezentaciju. Uvereni smo da će pojačati naš tim i da će imati koristi od saigrača da nastavi napredovanje u evropskim razmerama. Pozdravljamo Marka i želimo mu brzu adaptaciju“, istako je prvi čovek kluba.

Nant igra u drugoj fazi Lige Evrope i jedan je od kandidata za završni turnir drugorangiranog evropskog takmičenja u Hamburgu. U prvom planu su nemačke ekipe, Fukse Berlin, Flensburg i Hanover, kao i Dinamo iz Bukurešta, a od narednog meseca u Top 16 gledaćemo i srpskog šampiona Vojvodinu.


tagovi

Marko MilosavljevićRK Nant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara