Penzija je (ponovo) aut: Flojd Mejveder navukao rukavice

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 22:26

Slavni bokser planira dva meča u 2020. iako mu je već 43 godine

Jače je od njega, a možda je i to jedini način da zaboravi na skorašnje tragedije koje je doživeo. Tek, Flojd Mejveder junior je objavio da se vratio treninzima i da se pride priprema za dva meča u ovoj godini!

Izabrane vesti

Bez sumnje jedan od najvećih boksera svih vremena, šampion u više težinskih kategorija i as koji je nikada nije izašao kao poražen iz profi ringa (50-0) ni sa 43 godine nema mira. I pritom je zaista u turbulentnom period, barem što se privatnog života tiče pošto je nedavno ostao bez čoveka koji ga ja stvorio u borca kakav jeste, njegovog strica i trenera, takođe legendarnog boksera Rodžera Mejvedera.

Malo ranije, 11. marta umrla je i majka njihovo troje dece, Džozi Heris, a pre toga ga je potresla i pogibija Kobija Brajanta sa kojim je bio veliki prijatelj. Da sve bude još gore, pre neki dan je njegov ćerka, 19-godišnja Lijana uhapšena pošto je po rukama izbola poznanicu. Ubrzo je puštena iz zatvora za 30.000 dolara kaucije, ali joj preti poduža kazna iza rešetaka pošto je punoletna.

I pored svega toga, Mejveder je danas navukao rukavice i ušao u ring pošto ga, kako sam tvrdi očekuju dve borbe u 2020. Sa kim i da li će u pitanju uopšte biti čist boks, ostaje da se vidi. Ali priča se da bi mogao da se odmeri sa aktuelnim UFC šampionom u lakoj kategoriji, Habibom Nurmagomedovim.

(Foto: via Instagram)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara