Berbatov bez dlake na jeziku: Ako Pogba ne ostane, uvek će ga čekati Real i Juventus

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.03.20. | 21:56

„Voleo bih da se Pogba što pre uklopi i da se više ne povređuje. Tako može da uradi ono što najbolje ume“, poručuje legendarni Bugarin

Dimitar Berbatov kao i uvek bez dlake na jeziku. Tako je i slučaju statusa Pola Pogbe u Mančester Junajtedu, za kojeg smatra da bi procvetao ukoliko bi otišao sa Old Traforda, jer je u proteklom periodu previše osporavan. To po njegovom mišljenju ostavlja značajan psihološki trag na svakog igrača.

Ipak, kao navijač kluba sa Teatra snova, Bugrain bi voleo da Francuz ostane u klubu.
Kritike koje Pogba dobija su nepravedne, kritikovan je generalno sa drugim igračima, bez obzira na to šta je on uradio. On čini sve što je u njegovoj mogućnosti da se uklopi, jer igra da pomogne svom timu. Ja sam iz prve ruke video kada je trenirao sa nama kao dečak sa ambicijom i težnjom da bude jedan od najboljih. Ne sumnjajte u njegovu radnu etiku i želju da bude još bolji. Sve što želi jeste da igra fudbal. Svi smo ljudska bića i kada god pokušate da izbegnete, kritika vam uvek padne na pamet“, rekao je Berbatov.

Izabrane vesti

Nada da će u pravom obliku procvetati u dresu Mančester junajteda još uvek ostaje na snazi.
Voleo bih da se Pogba što pre uklopi i da se više ne povređuje. Tako može da uradi ono što najbolje ume. Da ga vidimo kako igra sjajan fudbal. Zna da ga uvek, ako ode, čeka neko drugo mesto. Ako ode igraće i raditi dobro. Pogledajte Romelua Lukakua. Nije mu pošlo za rukom u Janajtedu, a sada se preporodio u Interu. Kako to objašnjavate? Tzo je ljudska priroda. Ponekad se jednostavno ne osećate prijatno ja jednom mestu, jer je kritika previše, zatvorite se i ne puštajte ljude unutra, mislite u sebi: Nije važno šra ja radim, kad to niko ne cenite. Onda odete i postignete 23 gola za novi klub“.

Za kraj jasna poruka sjajnog bugarskog golgetera.
Želim da ostane u Junajtedu i želim da ga vidim kako igra uz Bruna Fernandeša. Ako ne, uvek će postojati tim koji će čekati Pogbu. Možda je to Real Madrid, Juventus ili neko drugi, ali on će se uklopiti bilo gde“, uveren je Berbatov.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara