Od naredne sezone NFL na Areni, možda i Evroliga

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.02.23. | 12:27

Najavio generalni direktor Nebojša Žugić

Ove nedelje u centru pažnje svetske sportske javnosti, posebno u Sjedinjenim Američkim Državama, jeste 57. Superbol, što će biti poslednja utakmica NFL na kanalima Sport kluba, jer se od naredne jeseni seli u programsku šemu TV Arena sporta.

Zapravo se vraća tamo gde je bila pre pet sezona, što znači da ća od sledeće poklonici američkog fudbala moći da uživaju u ovom sportu na novoj/staroj lokaciji.

Izabrane vesti

Dosta toga spremamo, mada smo dosta toga od sporta već i uzeli, tako da je malo toga ostalo što nemamo. Ono što sigurno sledi, to je da će se kod nas prenositi NFL, profesionalni američki fudbal i to je najvažnija stvar koju smo uzeli. A ono što meni ostaje kao želja, to je da probamo da Evroligu donesemo na naše kanale. Što se tiče ostalih sportova, uzeli smo sve što se može uzeti od onih najkvalitetnijih liga", rekao je Nebojša Žugić, generalni direktor TV Arena sport.

Inače, od pet najkvalitetnijih fudbalskih liga, Arena prenosi četiri (Premijer ligu, Primeru, Seriju A i Ligu 1), veliki broj nacinalnih šampionata uključujući i Mozzart Bet Superligu, te onda takmičenje za bodove u Rusiji, Portugaliji, Škotskoj, Poljskoj, Mađarskoj... Mečeve Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencije.

Što se tiče košarke, u ponudi su ABA liga, NBA, FIBA Liga šampiona, mečevi naših klubova u rukometu i odbojci... A u narednom periodu biće tu i NFL, možda i košarka Evroliga.


tagovi

TV ArenaArena sportNFLEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara