Petar Đorđić (©Starsport)
Petar Đorđić (©Starsport)

Đorđić: Ovo ne sme da mi se dogodi, preuzimam odgovornost

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.24. | 20:12

"Čoveku koliko god da je teško mora da prihvati ovo, to je sport, moramo da dignemo glavu, već za dva dana nas očekuju Mađarska“, rekao je levi bek Srbije. "Zaslužili smo pobedu", žali Radivojević

(od izveštača Mozzart Sporta iz Minhena)

Odapinjao je projektile Petar Đorđić u nastavku utakmice protiv Islanda. Imao je šut 5/5. Malo je falilo da bude junak velike pobede protiv Islanda. Golovima je preporodio naš napad u drugih 30 minuta, ali trenutak umora i dekoncentracije u poslednjem napadu koštao nas je velikog drugog boda.

Izabrane vesti

Desno krilo, najbolji igrač Islanda, Sigvaldi Gudđonson je tu grešku kaznio. Na kraju, herojski remi – 27:27. Sreća ovog puta nije uz Orlove, ali život ide dalje.

Emotivno je novi igrač Vojvodine sve ovo preživeo, ali je kao profesionalac izneo kratko svoje mišljenje, dok su glave i dalje vruće.

Teško je sada nešto pametno da kažem. Ponosan sam na sve momke kako smo odigrali protiv ovako jakog rivala, od prvog do posledneg sekunde smo se borili. Ostaje veliki žal što sam napravio tu grešku u poslednjem napadu. To meni kao jednom od najiskusnijih igrača nije smelo da se dogodi. Čoveku koliko god da je teško mora da prihvati ovo, to je sport, moramo da dignemo glavu, već za dva dana nas očekuju Mađarska“, rekao je Đorđić.

Bogdan Radivojević je dao važne golove u nastavku, ostavio je poslednji atom snage.

Utisak prvi je onako, bez veze... Uzeli smo bod protiv jakog rivala, ali na kraju ostaje veliki žal. Pokazali smo da možemo da se ravnopravno borimo sa najboljima. Na kraju, mogli smo i do drugog boda, zaslužili smo ga. Nismo sebe nagradili. Žalićemo se večeras, ali sada da stisnemo zube. Očekuje nas teška utakmica protiv Mađarske, moramo da odigramo ovako kao protiv Islanda i siguran sam da neće biti problema", rekao je Radivojević i dodao:

"Celu utakmicu smo dobro igrali, Milosavljev nam je pomogao u prvom poluvremenu, kada je napad bio slabiji. Odbrana je bila sjajna, to je naša snaga. Tako moramo da nastavimo, glavu gore, da izađemo jači iz ovoga, da stisnemo zube", istakao je Radivojević.



tagovi

EHF EURO 2024ep u rukometuPetar ĐorđićRukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara