PET NA PET - Đorđe Stojković: Šta vole glumci - tenkisti? Ne znam za ostale, ali meni leže boks i košarka

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.09.18. | 08:46

Kadet Gruja iz Vojne akademije obožava glumce Peleta i Gagija, svira kontrabas, gitaru, a navija za Zvezdu!

Naš mladi, ali perspektivni glumac i umetnik, Đorđe Stojković, koga prepoznajemo kao kadeta Gruju iz Vojne akademije ili kao Rokija iz serije Sinđelići pre par dana podržao je društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART  i bio 812. plemeniti kladilac  u Humanitarnom tiketu u podne.  

Inače, rođen je 25. jula 1991. godine u Beogradu. Fakultet Dramskih Umetnosti u prestonici je upisao 2011. godine, a diplomirao 2015. godine,  u klasi profesora Dragana Petrovića- Peleta. U Ateljeu 212 je igrao u predstavi  “Kosa” u režiji Kokana Mladenovića, u predstavi “Pazarni dan” u režiji Egona Savina.

Izabrane vesti

Nastupao je u predstavi “Hoćete li da se igramo”, u režiji glumačke trupe “Kolektiv”… Igrao je u filmu holandskog reditelja Marinusa Gruthofa, “The sky above us”. Potom, ima ulogu u hrvatskoj seriji “Crno – bijeli svijet”. Igra u domaćoj seriji “Čizmaši”, u režiji Dejana Zečevića. Takođe, ostvario je uloge u veoma popularnoj seriji “Andrija i Anđelka”, u hrvatskom filmu “ZG-80”, u domaćoj seriji “Vojna Akademija” 3 i 4, gde tumači jednu od glavnih uloga -  Kadet Gruja. Tu su i “Sinđelići”, “Komšije”, “Mamini sinovi”.  Igrao je i u domaćoj seriji “Žigosani u reketu” u režiji Dragana Bjelogrlića. Od specijalnih sposobnosti ume da vozi tenk i bavi se jahanjem.

Bio je član hora “Braća Stamenković” u Beogradu. Od instrumenata svira kontrabas, gitaru i perkusije. Svestrano, nema šta, a evo i Đoletovih odgovora na Mozzart – ovih pet pitanja…

1.Da li ste se svojevremeno bavili  nekim sportom i kojim?
“Od sportova bavio sam se plivanjem, tekvondoom, košarkom i ronjenjem. Mogu reći da boks i košarku najviše  volim. Interesantno, naučio sam da upravljam tenkom i to u Požarevcu, u Kasarni “Pavle Jurišić Šturm”. 

2.Ko vam je bio sportski, životni, glumački uzor, u tinejdžerskim danima?
”Životni uzor mi je moj otac. Glumački idoli su mi Dragan Petrović - Pele i Dragan Jovanović - Gagi. 

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?
“Volim Crvenu zvezdu. Ali, volim i kad Partizan pobeđuje strane i domaće klubove. Samo da to naravno nije Zvezda”.

4 Kako trošite slobodno vreme?
“Slušam muziku, sviram gitaru, gledam filmove, čitam knjige…omiljeno mesto za izlete je  planina Povlen i selo Malo Laole, kod Petrovca na Mlavi” . 

5 Životni i sportski moto?
 ”Sreća prati hrabre” i “Znam da ništa ne znam”.  

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu koja nam stiže sa Ostrva, Jeovil – Eksiter. Domaći imaju pozitivan niz od četiri utakmice bez poraza uz gol razliku 7:0. Gosti su poraženi u poslednje tri utakmice bez datog gola, 0:6. Međusobni skor je ujednačen, 5:6:5, a poslednji okršaj dva rivala okončan je bez golova. Pre toga je uvek dolazilo četiri i više pogodaka.

“Možda treba ispoštovati statistiku, probajte sa tri plus, kvota je trenutno 1,90”.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2358 ELDVK Yeovil - Exeter ug 3+ 1,90
Ukupna kvota1,90

PIŠU: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

pet na pet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara