Tijana Bošković
Tijana Bošković

Tijana Bošković u suzama: Ne volim da pokazujem emocije pred svima, ali jače je od mene (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.09.23. | 00:13

Najbolja srpska odbojkašica je u finalu postigla čak 37 poena, ali to ovog puta nije bilo dovoljno za evropski trofej

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Brisela)

Ostala je Tijana Bošković da da izjavu nakon izgubljenog finala, iako joj do priče nije bilo. Uvek je bila velika i u važnim pobedama i u teškim porazima. Koliko joj je teško pao večerašnji rasplet, moglo je da se vidi i bez reči. Dugo je pokušavala da zadrži suze, ali nije joj polazilo za rukom...

Izabrane vesti

Zna se koliko je donela Srbiji do sada donela, zna se i da će doneti još mnogo, ali večeras za zlato nije bilo dovoljno ni njenih 37 poena.

"Sad smo razočarane i tužne. To je i normalno posle jedne ovako izgubljene utakmice i finala. Mislim da će za par dana malo utisci da se slegnu i da ćemo osećati ponos jer borile smo se do poslednjeg poena. Videli ste da je čitav meč bio neizvestan. Stvarno smo dale sve od sebe, do poslednjeg trenutka se nismo predale. Mogu da kažem da sam ponosna na sve što smo uradile na ovom takmičenju", poručila je Tijana kroz suze u miks zoni.

Prevrtela je film na trenutke u kojima su devojke pokazale da nikada ne odustaju...

"Vratiti se na polufinale i mečeve koje smo gubile, takođe i u ovom finalu... Gubile smo u trećem setu, vratile smo se u meč. Nažalost nismo uspele da osvojimo još jedno zlato za Srbiju. I moramo što pre da se fokusiramo na naredne utakmice, olimpijske kvalifikacije koje su podjednako bitne. Želimo da odemo na Olimpijske igre i da se borimo".

Dok je primala medalju na postolju uspela je da se suzdrži, ali kasnije su emocije preovladale.

"Ne znam, samo sam čekala da se sklonim sa terena. Ne volim da pokazujem emocije pred svima, ali jače je od mene", rekla je na kraju Tijana.



tagovi

Tijana Boškovićženska odbojkaška reprezentacija SrbijeEvropsko prvenstvo za odbojkašice 2023.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara