Humanitarni tiket u podne: Antun Goreta tipuje za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Vreme čitanja: 5min | pet. 03.04.20. | 08:08

Vaterpolistu oduševljava 100.00 evra MOZZART donacije bolnicama u Srbiji

Vaterpolista iz Šibenika Antun Goreta, pre nekoliko dana, vratio se iz Italije u rodni grad. Hrvatski reprezentativac prava je osoba za pitanje Mozzart Sporta šta se dešava sa pandemijom korone u Italiji.

“Igram za klub iz manjeg mesta pored Rima. Krenuli smo na put dug preko 800 kilometara, a da nas niko nije zaustavio. Stanje je, kažu, alarmantno, ima policije, ali nas niko nije kontrolisao. Tek na granici sa Slovenijom merili su nam temperaturu, pregledali…Isto se dogodilo na hrvatskoj granici. Sad sam u kući, u Šibeniku, u samoizolaciji koja traje 14 dana”, priča za naš portal Antun Goreta koji će danas sastaviti plemeniti tiket, a pošto puno prijatelja ima u Novom Sadu, potencijalni dobitak usmeriće za dečju bolnicu u srpskoj Atini. Kompanija MOZZART  izdvojila je sredstva za pomoć bolnicama u visini od 100.000 evra.

Izabrane vesti

Antun je pre sadašnjeg kluba, Ancija, nastupao za Solaris, Jadran iz Splita, Jug, Vašaš, a u plemenito tipovanje kreće iz Belorusije, BATE BORISOV 2 – BREST RUH 2. Domaći su uknjižili remi i poraz sa gol razlikom 3:5. Gosti imaju po pobedu i poraz. U poslednjem kolu Bate 2 je poražen sa 4:2, a Brest 2 je slavio sa 3:0.

“Očekujem gol u prvom i minimum dva gola u drugom poluvremenu”.

Poznati vaterpolista nas obaveštava da je na italijanskoj  televiziji sve izgledalo dramatično. Da je njegovo mesto malo i da je imalo sedam zaraženih ljudi. Kad je vaterpolo u pitanju bilo bi dobro da se nastavi takmičenje, da se odigra plej of, ali je delikatna situacija. Ukoliko se ne nastavi igra teško da će igrači biti isplaćeni. Dakle, to je još jedan problem za sportiste koji živimo od plata. Ostajemo u Belorusiji i usmeravamo se na duel SOLIGORSK 2 – NEMAN 2. Gosti imaju dve pobede uz gol razliku 6:0. Soligorsk 2 ima dva boda iz dva remija, 0:0, 1:1.

“Kombinacija iks, dva, uz tri plus”.

U Školi košarke “Dražen Petrović” naš dobrotvorni kladilac  trenirao je košarku sa Dariom Šarićem. Antun tvrdi da je Dario i tada bio fenomenalan igrač. Sestra i Goreta su treća generacija vaterpolista u porodici. Prvo je vaterpolista bio deda, potom se vaterpolom bavio otac i sada njih dvoje. U Belorusiji igraju i BELŠINA i GORODEJA. Klubovi koji do sad nisu uknjižili ni bod pa je ovo derbi začelja. Belšina je poslednju kontrolnu utakmicu dobila, ali je startovala porazima. Gosti su imali tri trijumfa pred start lige, a onda su izgubili prvenstvene utakmice, bez datog gola. Međusobni odnos je 1:1:1.

“Tri plus”.

Prošle godine hrvatski mediji su izveštavali o jednom podvigu našeg gosta. Tirensko more je podivljalo, a vaterpolista Luco di Roko i Antun su uspeli da iz mora izvade više kupača koji su bili u opasnosti. I po nekog spasioca. Još jedan fudbalski okršaj, DINAMO MINSK -   TORPEDO Ž. Timovi imaju približan skor, 12:11:13, uz najubedljivije pobede od po 4:0. Torpedo je u poslednja dva navrata nadmudrio rivale ne dozvolivši im da zatresu mrežu. Trenutno, Dinamo ima dva poraza, gol razlika je 2:4, a Torpedo dve pobede bez primljenog gola.

“Iks, dva sa nula do dva gola”.

Učesnik  Mozzartovog Humanitarnog tiketa u podne za kraj je odabrao jednu hokejašku utakmicu, JUNOST MINSK – ŠAHTJOR SOLIGORSK. U finalnoj seriji je 3:1, a dosadašnje utakmice završavane su sa 5:1, 2:1, 3:0 za domaće odnosno 2:3 za goste. Da li će Belorusija dobiti šampiona ostaje da se vidi večeras.

“Jedan, iks”, zaključuje naš gost i dodaje:  “Naučen sam da volim dobre ljude, da ih ne delim po nacionalnosti, veroispovesti, rasi… Toga se držim u životu”.

Nešto o MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju.  
Naša kompanija, kao mnogo puta do sad, vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Najnovija informacija glasi da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora, za kojima vlada velika potražnja. Deset najsavremenijih, invazivnih respiratorora ukupna cena je 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama  od 100.000 evra. Potom, besplatni paketi za penzionere po gradovima Srbije, od 100.000 evra.

Poslednje informacije kažu da respiratori stižu sledeće sedmice. Top of FormBottom of FoKompanija planira izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog  Slobodana Pive Ivkovića.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević, Ivica Šurjak koji ima rekordni dobitak u Humanitarnom tiketu. I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Antuna Gorete dobitak će biti doniran i za Udruženje dece i omladine sa posebnim potrebama, “ISKRA”, Novi Grad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara