Komentari na vest

Ako neko ima kredit, imaju ga vaterpolisti: I ovo će se jednom lani zvati

K

KKK

pre 3 meseca

Vaterpolo je u ozbiljnom padu, i biće sve gore, jer dok je Šapića, Sns i Novog Beograda, biće samo pranja para i stranaca, sa klincima nema gde da se radi, čak ni hladnoj vodi, uništeno je sve kao i sve u ovoj državi
Z

Zeljko Vicevic

pre 3 meseca

Kredit se uzima u banci, a vaterpolo se igra u bazenu.... Zlo i naopako, mladje kategorije nam ocaj, posle Mandica i jaksica nema vise ko da igra.... Gasenje Partizana je dovelo do toga da nam vaterpolo padne.... Sportski Pozdrav....
S

Strasno

pre 3 meseca

Brate kako to misliš, katastrofa...Sta ti pratis. 2021 godine Zlato na svetskom u Pragu za 2003,godište, Zlato na evropskom za 2004, Bronza na svetskom za 2006. 2022 godine Srebro na svetskom za 2004 godište. Zlato na evropskom za 2003. 2023 godine Srebro na svetskom prvenstvu za 2003. Srebro na svetskom za 2006. O čemu pričaš.

Vs

pre 2 meseca

Ogromna razlika izmedju mladjih selekcija i seniora fudbal i kosarka najbolji dokazi narocito kosarka koliko puta juniorski osvajaci Evrolige sa FMP ili Zvezdom ili prvaci Evrope i Sveta sa reprezentacijom i gde su sada ti talenti nema ih nigde nestanu u seniorima.
m

marguez93

pre 3 meseca

Cilj ep u beogradu a ne olimpijske igre bez mozga...
V

Vaterpolo

pre 3 meseca

Ekipa ima kvalitet ali se dosta mora poraviti ako hocemo medalju u Parizu.Bitno je da su se plasirali na igre oni i kosarkasi sto se tice same igre imao je Stevanovic dosta utakmica a ima i ovu sa Grcima da vidi jos neke stvari do Pariza.Bice bas jak vaterpolo turnir u Parizu ali vidjecemo mogu li nasi nastaviti niz uzimanja medalja u vaterpolu na oi u ovom vijeku.
s

sve je to ok

pre 3 meseca

ali nikad vise velika sila, nema baze, nema igraca ...prosjek tim
j

jan

pre 3 meseca

Nasi vaterpolisti su vladali planetom vise od decenije,doslo je do smene generacije i ocekivano je da trenutno nismo vise tolika velesila.Kapa dole momcima,dubok naklon vaterpolu,i srecno na OI u Parizu,napred Srbija
I

Indijanac72

pre 3 meseca

Srbija je na Olimpijskim igrama,cilj je ispunjen.Srbija ce biti jos bolja u Parizu nego sad.Uz malo srece ,bice medalja.Podrska selektoru i igracima.
s

sms

pre 3 meseca

Najzad pozitivan pristup nekog novinara, vaterpolisti su to više nego zasužili !
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

nece, dok dave VK Partizan zarad partijasenja, novih beograda, radnickih i zvezda.... Ajd sto ulazu u ta tri frankenstajna, nego da bi njih uzgidli morali su da udave fundament srpskog vaterpola - Partizan ! koko sadis tako zanjes
.

.....

pre 3 meseca

Znači VK Partizan po tebi treba da postane državni projekat kao Novi Beograd?
h

halo

pre 3 meseca

Vratiće se sve to na svoje mesto, ne postoji ozbiljan sport gde je neko 100 godina bez prestanka šampion, mora nekad i tranzicioni period da se desi. A kad se vrate momci, onda će ovde biti "ma mi smo uvek verovali u vas, zauvek naši zlatni delfini", pogotovo ovi grobarski dušebriznici koji su brzo zaboravili da su i košarkaškoj reprezentaciji govorili da su propali bez njegove famozne škole, priča koja je brzo isparila kad je propala reprezentacija uzela svetsko srebro :)))

Gs

pre 3 meseca

I u vaterpolu a narocito u kosarci na sta nam lice timovi i liga kls amaterski nivo.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Nije do igrača ovi igrači su bili na širem spisku i kod Dejana Savića treba odmah sad čim se završi svetsko smeniti selektora i postaviti Igora Milanovića ili Vladimira Vujasinovića.
K

Kokos

pre 3 meseca

Što ste jamili, jamili ste. Srbija je u vaterpolu bivša sila, bez Partizana nema škole vaterpola, a bez škole vaterpola nema medalja. Imare vi svoju Zvezdanu koja ima pet igrača za 80 godina postojanja!
D

Dosadni ste

pre 3 meseca

Ja ne znam šta je svamo, pa vam mrsko i teško da proverite, u ovoj reprezentaciji ima 8 igrača koja su u nekom svom periodu igrali ili igraju za Partizan, znači najviše od svih ostalih klubova, Zvezdini igrači Vuk Milojevic, Subotic, golman Mišovic nisu ni pozvani.
I

Immobile

pre 3 meseca

Imaju kredit vaterpolisti, ali ne i priučeni istruirani politički kadar od selektora.
g

gost1978

pre 3 meseca

ovo kao ja danas da krenem u vojsku i da me poistovecujete sa ljudima koji su bili na ratistu.
R

Rezultats matter

pre 3 meseca

U novi ciklus sa novim selektorom, ako ne i pre!
A

AK10

pre 3 meseca

Dobili smo Mađare, još uvek aktuelne svetske šampione, izgubili maltene na jednu loptu od Hrvata, koji u mesec dana igraju finala SP i EP.. Ne razumem ljude koji pljuju ove momke, pa ne možemo 15 godina osvajati sve moguće. Vaterpolo se razvija, sada su tu i Grci u vrhu konstantno već 3-4 godine, Francuzi sve bolje i bolje igraju jer godinama ulažu u dva-tri kluba i reprezentaciju, reprezentacije su ujednačenije. Kako smo sada gubili u 1/4 finalima pomalo glupo i na EP i na SP, tako ćemo na narednim dobijati. Oni koji kažu da smo propali, nemaju pojma. I ne može svaka generacija biti zlatna generacija, mnogo smo razmaženi.
K

Krompir = 0

pre 3 meseca

Šest takmičenja pod Stevanović - nula medalja.
0

00202000

pre 3 meseca

Dobili Madjare u prijateljsko-rekreativnoj utakmici. Kako ih nismo dobili u cetvrtfinalu EP kada je bilo bitno? Nego su nas rasturili sa juniorskom ekipom.
G

Gostimirko

pre 3 meseca

Očigledno ne pratiš vaterpolo. Nikad gora ekipa, ljudi bukvalno u takmičarskom meču (ovo protiv Mađara je bio prijateljski meč) nisu dobili nikog jačeg. Gube od Hrvata, Mađara,Italije, Španije bez problema.