Komentari na vest

Aleksandra Uzelac na kraju sezone napušta Fluminense

1

1896..

pre 3 meseca

Odlična mlada igračica...
B

Brundo

pre 3 meseca

Mozda Vakifbank.Mada italijanska liga je bolja od turske.U turskoj ligi se sve vrti oko tri kluba - Ezacibasi, Vakifbank i Fenerbahce.Besiktas i Galatasaraj su slabiji.
N

Nikako

pre 3 meseca

Ne treba da ide u Vakif. Bolje da ode u Italiju, tamo u koji god klub ode nece zazaliti i vise ce nauciti. Ljudi turska liga je 0 sve se vrti oko 3 kluba, ostali klubovi su uzas imaju polutrenere koji se ni ne razumeju u odbojku. 80% odbojkasica sveta kaze da u Tursku odu samo da zarade, a da je Italija “zakon”. Pa Stevanovic prva rekla da ide u Tursku zbog novca. Eno ona Marina Markova otisla iz turske lige u po sezone, u Novari je sad. Vratice se u Tursku otisla devojka zna gde ce vise nauciti uz bolje trenere, igrala u Muratpasi cijeg trenera niko i ne zna.
D

Da je srece bilo

pre 3 meseca

Igrala bi u Srbiji.Da je košarkas imala bi u svojoj zemlji da igra do kraja karijere.Najbolji uslovi milionski ugovor.Ne treba da ides preko.Ali to je samo rezervisano za košarkaše i gospodu fudbalere.Odbojkaši i odbojkašice moraju preko ako ce da zarade ozbiljan novac i da igraju značajne uloge u evroligi.
M

Mare Tribina

pre 3 meseca

Da je srece bilo Kao što Italijanke ne moraju ici iz Italije,Turkinje iz Turske,Poljakinje iz Poljske,Ruskinje i Kineskinje,Japanke i Brazilke ,Korejanke itd i itd tako iz Srbije košarkaš koji uspe i vredi i dođe u CZ ili Partizan nema potrebe da ide dalje.NBA je jedini izazov kada je novac u pitanju.Srbija nije zemlja odbojke kao što je to Poljska,Italija itd.Mi smo zemlja košarke i naravno ulažemo najvise u fudbal.To su popularni sportovi i sa tradicijom kod nas.
U

Uziiiiiiii

pre 3 meseca

Zasluzila je da igra u Evropi. Rekla je da je otisla u Brazil da nauci prijem, bio joj je slaba tacka. Trenutno je medju najboljim primacima servisa u ligi, a na nju je upuceno preko 500 lopti, a ima skoro 60% poz prijema. Mislim da su ispred nje samo liberi Brazilske reprezentacije i mozda neki primaci starije i iskusnije igracice… gradski rival Sesc je pozvao da predje, a trener tog kluba je bio veoma zainteresovan za nju, a trener je legendarni Rezende osvajac 3 olimpijska zlata kao trener. Ocigledno devojka zeli u Evropu, sto je po meni ok. U ovom trenutno klubu igra uz loseg dizaca a opet svaki mec bude dvocifrena. Trenutno najbolji poenter i server lige, a medju boljima u pozitivnom prijemu servisa a tek prva sezona van Srbije. Zasluzuje sve najbolje i nadam se da ce i na VNL pokazati da je buducnost srpske reprezentacije.
P

Pera Vuk

pre 3 meseca

Prijem se ne uči Uzelac najbolja mlada odbojkašica Srbije.
U

Uziiiiii

pre 3 meseca

@PeraVuk, kao neko ko je igrao odbojku kazem, da prijem se uci i mora da se savlada i usavrsi. Uzelac jeste najbolja mlada igracica ali joj je prijem bio slabija strana. Sta ti druze pises, ako si citao njene izjave pre mozes i sam shvatiti da je devojke upravo to i rekla “da je otisla u Brazil da usavrsi neke elemente igre, pre svega prijem”. Ja ne znam sta pises ako nisi citao ili ako se ne razumes. Devojka sama to izjavila, nema potrebe da se pravis pametan
O

Odbojkaš oduvek

pre 3 meseca

Uziiiiii Blok i prijem imas il nemaš.Nema tu mudrolije.Slabo si igrao odbojku ako to nisi shvatio.U Brazilu joj nece niko poboljsati prijem više ili bolje nego i da je u Rumuniji,Srbiji itd.Nije to servis pa da ga vezbas i poboljsas.Mozes i za mesec dana to da.Neko je rođen za dizaca a neko za primaca.Mozes im zameniti pozicije i da rade sa najboljim trenerima džabe bi bilo.Uzaludan posao.
R

RadikalniAtom

pre 3 meseca

Svaka čast devojci. Videla Brazil, moći će da bira top ligu, mlada je, biće nosilac u reprezentaciji. Neka joj je sa srećom!
G

Gost 7268

pre 3 meseca

Bravo devojčice.