Andrij Tupči sa nagradom (MN Press)
Andrij Tupči sa nagradom (MN Press)

Ana Živojinović i Andrij Tupči najbolji u oktobru

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.11.22. | 15:00

Odbojkašica Crvene zvezde i odbojkaš Mladog radnika obeležili prvi mesec u ovoj takmičarskoj godini u Superligi

Oktobar u Superligi Srbije je protekao u znaku Ane Živojinović i Andrija Tupčija. Njih dvoje su za odlične partije nagrađeni individualnim priznanjima za igrače meseca. Ta nagrada se u Superligi redovno dodeljivala sve do marta 2018. godine, a od tada je nije bilo...

Poslednja dobitnica u ženskoj konkurenciji bila je Katarina Lazović. Posle nje niz nastavlja Ana Živojinović, nekadašnja reprezentativka Srbije, a sada kapiten Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Crveno-bele su tokom oktobra u prvenstvu Srbije zabeležile tri pobede. Ana je dala veliki doprinos svakom trijumfu i pokazala se kao pravi izbor kad je kapitenska traka u pitanju. U prvom kolu protiv Partizana je zabeležila 12 poena, u drugom protiv Inđije 15, a u trećem protiv Omladinca 13.

Priznanje joj je dodeljeno pre meča sa Jedinstvom, koji je Zvezda izgubila i tako pokvarila savršen skor ostvaren u oktobru.

(OSS)(OSS)

Kad je muška konkurencija u pitanju, Andrij Tupči je Mladi radnik vodio do tri trijumfa na startu sezone. Ukrajinac je protiv Jedinstva postigao 21 poen, u drugom kolu u duelu sa Ribnicom brojao je do 25, a u trećoj rundi protiv Spartaka iz Subotice je nanizao 30 poena.

Posle tri trijumfa u oktobru, Požarevljani su novembar otvorili porazom od Vojvodine. Pre tog duela ukrajinskom odbojkašu je dodeljen ček na 500 evra.

Poslednji dobitnik istog priznanja bio je Vuk Todorović u martu 2018. godine.


tagovi

Ana ŽivojinovićAndrij TupčiOK Mladi RadnikŽOK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara