Uroš Mitrović
Uroš Mitrović

Anđelković pravi srpsku koloniju u Tuluzu: Stigao i Uroš Mitrović

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.07.23. | 20:25

Talentovani Vrbašanin posle poljske Visle Plock i austrijskog Bregenca nastavlja karijeru u Francuskoj

Mladi desni bek iz Vrbasa Uroš Mitrović kao klnac je skrenuo pažnju, otišao u Vislu Plock, ali u jakoj konkurenciji u timu španskog stručnjaka Ćavija Sabatea nije bilo za njega šanse za veliku minutažu. Prošle sezone je levoruki bombarder proveo u austrijskom Bregencu. Pre nekoliko nedelje je raskinuo ugovor sa poljskim viceprvakom, četvrtfinalistom Lige šampiona, a nije dugo bio bez kluba.

Mitrović je povećao srpsku koloniju u Tuluzu. Trener Danijel Anđelković, dve godine uzastopno najbolji trener u zemlji Galslkih petlova, dugo već u timu ima kapitena Srbije Nemanju Ilića, prvog strelca frrancuske elite, a ovog leta u šestoplasirani tim lige stigla su dvojica talentovanih Srba, Vojin Čabrilo iz Crvenke na poziciji levog beka i sada Uroš Mitrović na desnoj spoljnoj poziciji.

Izabrane vesti

Vrbašanin je prošle godine bio kadetski reprezentativac Srbije, branio je boje Orlića na Evropskom prvenstvu u Podgorici, ove nije uspeo da izbori mesto u juniorskoj selekciji za Svetsko prvenstvo u Grčkoj i Nemačkoj. Na društvenim mrežama Tuluz je predstavio najnovije pojačanje za narednu sezonu.

Tuluz beleži odlične rezultate prethodnih sezone iako ima tek 12. budžet u ligi. I prethodnih godina veliki broj Srba je nosio dres Tuluza. Ranije su tu bili levi bekovi Milan Jovanović i Uroš Borzaš.



tagovi

RK TuluzDanijel AnđelkovićUroš Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara