Aleksandar Atanasijević (©MN Press)
Aleksandar Atanasijević (©MN Press)

Atanasijević: Olimpijske igre bi mogle da budu moje poslednje takmičenje sa Srbijom

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.02.24. | 15:35

"Potvrđujem da je bilo kontakta sa Modenom", rekao je srpski reprezentativac

Odlično se snašao Aleksandar Atanasijević u Kini. Najbolji je poenter sa 290 poena - 5,8 po setu. Treći je najbolji server - 35 asova u 50 setova. Ovakve brojke je ostvario iako nije igrao sve utakmice...

Posle takvih partija trebalo bi na njegovu adresu da stigne ponuda nekog jačeg kluba. U prethodnom periodu se pisalo da je na meti italijanske Modene.

Izabrane vesti

Taj klub je prema navodima italijanskih medija dogovorio dvogodišnju saradnju sa Markom Podraščaninom, a postoje šanse da mu se pridruži i reprezentativni kolega.

"Potvrđujem da je bilo kontakta sa klubom pre oko mesec dana, ali do sada dogovor nije postignut. Moj san je svakako da se vratim u Italiju i da dobijem novu šansu da osvojim skudeto. Želio bih da pokažem da sam i dalje sposoban da pobeđujem u Italiji", rekao je Atanasijević za "Volleyball.it".

Pričao je Atanasijević i o mogućem odlasku na Olimpijske igre.

"Za mene i za moj saigrače Pariz predstavlja san ne samo u smislu učešća... Zaista bismo voleli da napadnemo medalju, a svesni smo da to uopšte neće biti lako. Prvo treba da se kvalifikujemo - da uzmemo što više bodova u Ligi nacija. Kada se završi sezona u Kini sav moj fokus će biti usmeren na Olimpijske igre. Ako uspem da odem, daću sve da se vratim sa dobrim rezultatom. Još ništa nije odlučeno, ali Olimpijske igre bi mogle da budu moje poslednje takmičenje sa Srbijom. Sve je još daleko... Za sada - treba da se fokusiramo na Ligu nacija. Ono što mogu da obećam je da ću se truditi svim silama", podvukao je Atanasijević.


tagovi

OK ModenaAleksandar AtanasijevićMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara