FOTO: Prinstscreen
FOTO: Prinstscreen

Bez šanse za iznenađenje: Dvostruki evropski šampion demostrirao silu protiv Lozničana

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.11.23. | 23:19

Šampion Srbije ubedljivo poražen na gostovanju lisabonskom Sportingu

Veliki uspeh napravila je futsal ekipa KMF Loznica Grad 2018 plamanom u elitnu rundu Lige šampiona. Ušećem u rundi u kojoj nastupa 16 najboljih timova Starog kontinenta klub iz dvorane Lagator došao je do istorijskog uspeha, ali se čini da će ova faza takmičenja biti nepremostiva prepreka za izabranike Ivana Božovića. Loznica je poražena rezultatom 9:1 protiv Sportinga u Lisabonu, a dvostruki šampion evrope na "petoparcu" dokazao je klasu i poslao jasnu poruku najvećim konkurentima u borbi za tron .

Već u prva četiri minuta Lavovi su postigli dva gola, a do poluvremena su imali nedostižnih 4:0. Počasni gol za Loznicu dao je Đorđe Rosić u 28. minutu pri rezultatu 6:0. Srpski šampion kapitulirao je još tri puta do kraja meča, za poraz od osam golova razlike. Koliko god ubedljiv, ništa se ne može zameriti igračima Loznice uzimajući u obzir na kakvu su silu namerili.

Izabrane vesti

Sistem takmičenja je takav da su u elitnoj rundi timovi podelji u četiri grupe sa po četiri tima, a samo pobednik turnira ide na fajna-for, koji će se odžati u proleće 2024. Daleko od toga da je ovim porazom Loznica završila svoju evropsku odiseju za tekuću sezonu, pošto je u portugalskoj prestonici očekuju još dve utakmice. Klub sa zapada Srbije najpre igra meč drugog kola protiv Anderlehta (petak 17.00), a onda mađarskog Haladaša (nedelja, 16.00).



tagovi

futsalLoznica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara