"FOTO: Nezavisne.com"
"FOTO: Nezavisne.com"

Bivši bokser Marijan Beneš povređen u sudaru u Banjaluci

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.15. | 17:08

On je trenutno stabilno i van životne opasnosti

FOTO: Nezavisne.com(Preuzeto sa: Nezavisne.com)

Bokser Marijan Beneš povređen je danas u sudaru u banjalučkom naselju Vrbanja, potvrđeno je "Nezavisnim" iz više izvora. Osim njega, povređeno je još nekoliko lica, čija imena zasad nisu saopštena, ali je potvrđeno da su prevezena u Službu hitne pomoći.

Izabrane vesti

Kako saznaju Nezavisne, Beneš je zadobio višestruke povrede i trenutno mu se ukazuje pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Nezgoda se dogodila danas oko 10.40 časova, u Ulici Rade Radića, a uviđaj je u toku.
"U sudaru su učestvovala dva putnička vozila i jedan kamion", kazali su nam policijski izvori.

Benešu je, kako je potvrđeno "Nezavisnim", konstatovan lom devetog rebra na levoj strani. On je u 11.10 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezen u Univerzitetski klinički centar RS.
"Pacijent je primljen u Prijemnu hiruršku ambulantu UKC RS. Prema rečima glavnog dežurnog na Hirurgiji danas, dr Miroslava Regode, pacijent M.B. (1951) primarno je zbrinut, a dijagnostika je u toku, na osnovu čega će se utvrditi u koju Kliniku će pacijent biti primljen", naveli su iz UKC RS.

Iz te zdravstvene ustanove kažu da je pacijentovo zdravstveno stanje zasad stabilno, i on je trenutno van životne opasnosti.

Pratite MOZAZRT i na Vajberu

(FOTO: Nezavisne.com)


tagovi

Republika SrpskaMarijan BenešEvropaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara