"Borba za Radnički"
"Borba za Radnički"

Borba za Radnički sa Krsta

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.09.16. | 08:41

Čuveno Sportsko društvo ponovo bez struje, više od 3.000 sportista trenira u dvoranama bez grejanja. Otud je za 28. septembar zakazana akcija koju će pomoći i Bora Čorba, Ivan Bekjarev, Dušan Kecman, Bata Đorđević, Srećko Jarić…

Borba za RadničkiSD Radnički, jedno od najstarijih sportskih društava na prostoru bivše Jugoslavije, i pored tradicije duge skoro čitav vek, trenutno prolazi kroz najteže trenutke u svojoj istoriji. Od 5. avgusta Radnički je ponovo bez struje, pa 3.000 sportista, uključujući i decu sa invaliditetom, godinama trenira u salama bez grejanja.

Svi ljudi koji su godinama trenirali ili se rekreirali u Radničkom stoga su krenuli u akciju. S ciljem da prikupi novac koji duguju EDB-u, Radnički organizuje veliki  bokserski spektakl koji će okupiti najveće šampione jugoslovenskog ringa, pevačke i glumačke legend. Cela manifestacija zakazana je za 28. septembar  u SC "Šumice" sa početkom u 18h.
"Ovo je još jedan pokušaj da spasimo klub i borimo se sportski do poslednjeg atoma snage kao i do sada. Prvi put u svetu se organizuju mečevi veterana i ovo je jedinstvena prilika videti sve legende borilačkih sportova na jednom mestu. Uz pomoć velikih imena iz sveta sporta, glume i muzike nastavljamo borbu za juniore i njihovu životnu šansu za bavljenje takmičarskim sportom, za generacije koje dolaze i očuvanje tradicije ‘Radničkog sa Krsta’. Svi naši računi su blokirani, tako da sav novac od prodaje ulaznica direktno odlazi na račun EDB-a", kaže Stanka Pejović, generalni sekretar SD Radnički.

Izabrane vesti

bokseri Radničko bili su ponos Srbije

U "Borbi za Radnički" učestvuju bokserski šamipioni Ljubinko Veselinović, Rajko Džajić, Mirko Puzović, Srba Marić, Zoran Šekularac, Ljubiša Simić, Dragan Poleksić, Dejan Mitrović, Dragan Vujković i Perko Tamindžić. Takođe i glumci Ivan Bekjarev i Goran Sultanović, kao i muzičke legende Bora Čorba, Kornelije Kovač, bend Bane Ostojić Zarđali Ekser i mnogi drugi. Prisustvom će podršku pružiti i Dušan Kecman, Goran Kasum, Bratislav Bata Đorđević, Srećko Jarić, Nemanja Đurić...

Cena ulaznice je 600 dinara, a mogu se kupiti u SD Radnički i SC Šumice.


tagovi

SD Radničkiboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara