"Bošković"
"Bošković"

Bošković: Nije nas briga ko je sledeći

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.12.13. | 23:27

"Nećemo se preterano radovati, očekuje nas veoma težak meč u Beogradu u osmini finala, poručuje Bošković

BoškovićSelektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je posle pobede nad Danskom da je njegov tim vratio samopouzdanje i da je nebitno sa koje pozicije u grupi ulazi u osminu finala prvenstva sveta.

Srpske rukometašice savladale su selekciju Danske sa 23:22 i sada na trećem mestu imaju skor 3-1, kao i Dankinje, dok je vodeći Brazil s maksimalnim učinkom.
"Mislim da smo ovim uspehom vratili samopouzdanje. Nećemo se preterano radovati, očekuje nas veoma težak meč u Beogradu u osmini finala. Ne znamo s kim igramo, ali pravo da kažem nije nas ni briga. Takođe smatram da je nebitno na kojoj poziciji ćemo završiti u grupi", izjavio je Bošković posle utakmice u niškom Čairu.

Golman Katarina Tomašević, koja je bila najbolji pojedinac susreta, istakla je da su se sve devojke maksimalno borile.
"Zaista smo se maksimalno trudile. Imale smo neke greške u napadu, ali se nadam da smo iz ovog meča nešto naučile. Uverena sam da ćemo to ispraviti u sledećoj utakmici, smatram da će ići nabolje", rekla je Tomašević, koja je sjajnim intervencijama u presudnim trenucima sačuvala mrežu nacionalnog tima.

Dragana Cvijić odala je priznanje saigračici na maestralnoj partiji protiv hitronogih Dankinja.
"Hvala Katarini na predivnim odbranama, mislim da je ona prelomila utakmicu sa par sjajnih intervencija. Juče sam rekla da verujem u pobedu, nijednog trenutka nisam sumnjala u to. Idemo da u petak pobedimo Kinu i da sa osmehom stignemo u Beograd na meč osmine finala", poručila je Cvijić.

Andrea Lekić je navela da je reprezentacija Srbije odigrala "fenomenalnu utakmicu".
"Zadovoljna sam što smo istrajale svih 60 minuta. Mislim da smo igrale zaista organizovano, svakako mnogo bolje nego juče protiv Brazila. Bitno je da smo podigle samopoudzdanje i nadam se da idemo dalje sa drugog mesta u grupi", kazala je Lekić.

U poslednjem 5. kolu B grupe svetskog prvenstva Srbija igra protiv Kine u petak od 18 sati, takođe u Nišu.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

EvropaSaša BoškovićSP rukometašiceSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara