Uroš Bregar (©Starsport)
Uroš Bregar (©Starsport)

Bregar: Tužno je što smo bez bodova, ali ponosan sam na devojke

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 23:00

„Nemamo to iskustvo koje ima Crna Gora, nemamo puno igračica koje igraju Ligu šampiona ili klub iz Srbije sa zapaženijim nastupom u Evropi“, istakao je slovenački stručnjak

Utisak dobar, ali rezultatska „nula“. Iz dva meča sa favorizovanom Crnom Gorom, rukometašice Srbije nisu osvojile ni bod, a mogla su bar dva. Loš finiš, slab napad u poslednjih dva-tri minuta na oba meča skupo su koštale tim Uroša Bregara.

Selektor Srbije burno je reagovao u finišu, kada je dosuđen faul u napadu. Dobio je samo žuti karton i pored oštrih protesta i aplaudiranju hrvatskim arbitrima, braći Lončar.

Izabrane vesti

Vratio bih se na trenutak u Zrenjanin i istakao bih da mi se u obe utakmice izuzetno dopala fer i sportska atmosfera navijača Crbije i Crne Gore. Srbija je odigrala dva fenomenalna meča. Nemamo to iskustvo koje ima Crna Gora, nemamo puno igračica koje igraju Ligu šampiona ili klub iz Srbije sa zapaženijim nastupom u Evropi. Tužno je što smo bez bodova iz dve utakmice, a gol razlika minus dva. S druge strane, ponosan sam na to kakav su otpor devojke pružile jer pitanje je bilo posle uvodnog spektakla koji su priredili navijači, koliko će dugo izdržati, a one su bile konkuretne do samog kraja“, rekao je Bregar.

Jedna od najefikasnijih među devojkama u belim dresovima, Jovana Jovović, ima zbog čega da bude zadovoljna.

Malo ko je očekivao pre ova dva susreta da možemo da odigramo ovako kvalitetno. Mi smo verovale, ali smo znale u kakvom sastavu nastupa Crna Gora. Znale smo da će iskustvo igranja ovakvih utakmica i velikih prvenstava biti njihov adut. Posle svega ponosna sam na svoje saigračice jer nije bilo lako izdržati ovaj pritisak, a biti tako blizu bodova u ove dve utakmice“, rekla je levi bek Srbije.




tagovi

Uroš BregarŽenska rukometna reprezentacija Crna Goraženska rukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara