Komentari na vest

Čak i kada ima neuspešnu sezonu, on je završi kao šampion - Đovani Gvideti

T

Terza Danijele

pre 11 meseci

@999 Nema alibija. Brankica je povređena bila Terza uze bronzu u Tokiju a isto sa njom povređenom i bez pola tima Danijele titulu prvaka sveta. Ovaj ima jači tim vratila se Maja. Dve medalje- dva finala svetsko i olimpijske igre. Sve ispod je loš rezultat.
9

999

pre 11 meseci

Guideti ne treba alibi! Ima odlicnu ekipu, ne jacu. Ako ne vidite Maja nije vise nikakvo pojacanje, ostalo samo ime. Najveci krivac za ne uspeh Ezacija.
T

Terza Danijele

pre 11 meseci

Maja je svakako od velike pomoći u odnosu na sve naše druge dizače sem Drče. Tijana ni prošle godine u ligi Turske nije bila ništa posebno a na svetskom 2022 eksplodira po 40 poena u polufinalu i finalu. Danijele je sam rekao nikad bolja nije bila. Spremili smo je maksimalno. Sada isti zadatak ima i ovaj Gvideti. Zlato na evropskom i plasman na olimpijske igre. 2024 medalja sa olimpijskih igara. Ako ne uzme medalju u Parizu i ne uradi ništa na svetskom a i evropskom ove godine on je krivac. Ja samo o tome pišem. Danijele je izvukao maksimalno iz ekipe. Sada će se videti koliko ovaj može. Ja iskreno mislim da ni u Parizu a ni na svetskom prvenstvu nakon OI mi nećemo sa njim uraditi ništa. Može i da osvoji evropsko sada al OI i svetsko teško da može da uradi nešto. Da je Danijele ostao uzeli bi zlato u Parizu. Jednostavno nije on za ovaj tim.
9

999

pre 11 meseci

Ovaj kako ga nazivas je najbolji trener u zenakoj odbojci mnigo bolji od Daniela! Slazem se da je Maja bolja od Drugih dizaca ne racunajuci Drcu! Samo sam reko da nijewpojacanje. Osvojili smo naj lakse zlato 2017 an E.P. U Baku sa Drcom i Svetsko 2022 sa Drcom. Sa Majom sve na misice, mnogo je egoisticna…
T

Terza Danijele

pre 11 meseci

Ovaj Gvideti sada u reprezentaciji treba da se dokaže. Do sada nije uradio ništa. Ok nije imao reprezentacije koje imaju kvalitet da osvajaju medalje na svetskom i olimpijskim igrama. Ja isključivo pričam o uspehu reprezentacija. Ne mešam klupske uspehe. Sada ima šansu. Ako je iskoristii sjajno po nas ali i za njegov CV. Ukoliko ne bude rezultata tj medalja na svetskom i olimpijskim igrama nikakav je trener u takmičenju reprezentacija. Onda će imati 30 godina rada u reprezentacijama bez medalje sa svetskog i olimpijskih igara. Vrlo je jednostavno. Rezultati bez medalje na OI i svetskom prvenstvu u 30 godina u reprezentaciji su loši tj nisu vredni pomena. Ima najbolju reprezentaciju na svetu sada a ukoliko ne uradi ništa više nema ni alibi imao je loše reprezentacije nije mogao i sl. Ja samo o tome pišem. Rezultati su merilo uspeha. Za 25 godina nije uzeo medalju na SP i OI. Sada više nema alibi...
0

009022

pre 11 meseci

Imao je Paolu Egonu koja je odigrala neverovatnu utakmicu i Gabi koja je standardno bila dobra. Devojke su zelele da pokazu da su jednostavno trenutno bez premca u Evropi i odvele su svoj klub do titule prvaka. Prosle godine Hak je bila ta koja je pravila razliku. Sa Turskom nije imao takav kapacitet samim tim nije ni uspevao mnogo sta. Na domaci teren 2019 godine dosao je do finala EP i par poena ga je delilo do pobede, ali je sjajna Bjanka serijom u petom setu donela zlato Srbiji. Videcemo sta ce uraditi. Profesionalac jeste, ali po meni bolji je Santarelli. I Terzic.
2

25 godina

pre 11 meseci

Vodio je dosta reprezentacija u prethodnih 25 godina. Evropsko prvenstvo je 4 po kvalitetu takmičenja i to za reprezentaciju kakva je Srbija nema poseban značaj. Nama su nakon svih uspeha najviši ciljevi olimpijske i svetske medalje. Njegov rezultat na ta dva takmičenja ne postoji tj nije uradio ništa vredno pomena za 25 godina. Prošle godine ga počistio Danijele i u ligi nacija. Sve to pada u vodu. Liga šampiona, liga nacija i evropsko su kao Balkansko prvenstvo u odbojci u odnosu na svetsko prvenstvo i najveće takmičenje Olimpijske igre. Ima šansu, ima tim ima uslove. Nasledio je sve. U slučaju neuspeha u Parizu i na narednom svetskom prvenstvu znaće se ko je krivac. Ta Gabi protiv Srbije nije znala gde se nalazi u finalu Svetskog prvenstva a i on iz dnevne sobe ceo život gleda završnice olimpijskih igara u odbojci. Sada dolazi u reprezentaciju gde se medalja podrazumeva na dva najveća takmičenja. Ili jesi ili nisi. Danijele položio sa desetkom ispit a Gvideti če dobiti ocene nakon Pariza. Evropsko prvenstvo 2023 ne znači malte ništa. Došao je u najbolju reprezentaciju koja je na svetskoj rang listi prva na svetu i gde su medalje na najvećem takmičenju odavno obaveza. Nema opravdanja tu. Nije tim kažu ok al sada ga ima. Pa eto i da vidimo kakav si stručnjak. Ovo nije takmičenje šala zabava, ušao si u vrh svetske odbojke. Imaš šansu koju si kako kažeš sanjao decenijama i eto desilo se. Čekamo kod skupštine navikli smo... Ostalo nas ne zanima.
9

999

pre 11 meseci

Nisu ni blizu Gjovaniju! Ne poredite rezultate koje je imao sa reprezentacijama nikada nije vodio ozbiljne i mocne reprezentacije. A koliko je dobar pokazo je ove godine gde izbaci Fener koji je bez konkutencije imo naj bolji sastav. Ali kod Djovanija igraci na kraju sezone izgledaju mnogo bolje nego na startu, sto se za Akbasha i Terzica nemoze reci.
K

Kopirano

pre 11 meseci

Uveravam vas da je sa Vakifom lakše pobediti nego sa bilo kojim drugim timom. Bravo za iskren odgovor i ovu izjavu koju sam kopirao iz teksta.. U tvojim uspesima 3 teške ili malo teže utakmice i osvajaš ligu šampiona. Video si legendo koliko se teško plasirati na olimpijske igre a ne uzeti medalju sa istog takmičenja. Na svetskom prvenstvu nisi mogao dalje od četvrtfinala. Ti za 25 godina rada u reprezentaciji nisi uspeo doći do medalje. Samo da tu tradiciju ne nastaviš u Srbiji. .. Nas liga šampiona ne zanima. Moraš doneti zlato iz Pariza i odbraniti titulu na svetskom prvenstvu. To se očekuje u Srbiji. Sve ostalo je neuspeh. A ti uz put u narednih pet godina uzmi i 5 titula lige šampiona i svaka čast i za to al Srbiji donesi dve zlatne medalje sa svetskog prvenstva i olimpijskih igara.
T

Terza Danijele

pre 11 meseci

Dolazi posle Terze koji ima 20 medalja sa Srbijom. Posle sjajnog Danijela. Oba prvaci sveta postali. Dolazi u reprezentaciju koja ima medalje sa svih poslednjih takmičenja. Koja je na zadnje dve olimpijade uzela dve medalje i na dva prvenstva sveta bila dva puta šampion. Nema on kvalitet kao Danijele i Terza. Daleko je iza. Može samo sa klubom pokupi najbolje igračice i osvaja sve. Hajde ti sa Bušom koja je bila 11 u Turskoj ove sezone, sa njom budi prvak sveta sada i donesi medalju iz Pariza.
k

koji si ti faktor

pre 11 meseci

koga briga sto tebe liga sampiona ne zanima
T

Terza Danijele

pre 11 meseci

Faktor koji između reprezentacije Srbija i bilo kog uspeha stranog kluba svim srcem stoji uz svoju reprezentaciju i navija za nju. Liga šampiona se gleda uz kokice i pivo iz zabave sem ako nema naš klub u tom takmičenju. Tako i ovde, svaka mu čast za sce titule i kupove u Turskoj al nas on sada zanima kao trener reprezentacije Srbije. Tu nas isključivo zanima njegov rezultat. Jer koji nam je on faktor bio pre dolaska u reprezentaciju a koji će biti i posle kada ode... Nek uzima titule u Turskoj a i ako ne uzme briga nas. A u reprezentaciji nas sve zanima šta i kako radi.
9

999

pre 11 meseci

Ti neznas sta pricas, niti razumes odbojku! Pa sa kim da osvaja Olimpiske i Svetske medalje? Sa mrtvom Nemackom, Holandijom ili Turskom??? Ako se odazovu sve igracice i zaobidju nas povrede osvojice sve sa Srbijom!