Komentari na vest

Crnogorci bez najboljih lak plen za Slovence, samo čudo Srbiju vodi u olimpijske kvalifikacije

R

Rukomet Leskovac

pre preko 1 godinu

Nakon 2000 smo pali. One medalje u Beogradu su nerealno osvojene. Igrači dobili penzije a rukomet se vratio odmah gde je i bio u Srbiji, NA DNO. Ovde je zemlja košarke. Ona se prati i koliko mi bili protiv stranih igrača pune su hale. Vaterpolo je od 2000 imao rezultat, košarka malo gore malo dole ali je imala, odbojka u obe konkurencije konstantno je u vrhu, mada su muški pali 2022. Fudbal bio i ostao sport br 1.Novak nacionalno blago. Kako rukomet tu da bez rezultata nađe svoje mesto. Nikako. Umro je!
K

Košarkaš N Ssd

pre preko 1 godinu

Totalno nebitno. Sport koji igraju skandinavci i po negde gde fudbal ili košarka nisu baš popularni. To je van skandinavca u 2.3 male države u evropi a van evrope svugde je ovaj sport na amaterskom nivou. Ovo takmičenje i mali vaterpolo su bez ikakve razlike. Oba nisu globalni i zaista ne bitni van skandinavca i par državica, a u vaterpolu u Hrvatskoj, Srbiji, C Gori i Mađarskoj.
a

auuuh

pre preko 1 godinu

Sramotis Srpsku Atinu koliko si nepismen.
N

NepisMen

pre preko 1 godinu

Male drzavice Francuska,Spanija i Nemacka....saberi.
p

pancevo

pre preko 1 godinu

Lupetas, sa ne znam kakvim motivom. Prvo, nebitno se pise zajedno, ne odvojeno. Drugo, ta "drzavica" koju pominjes je primera radi Francuska ili Spanija. Rukomet je pravi, muski, jak sport, a to sto ti ne pratis je samo tvoja stvar.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Koliko nepoznavanje. Rukomet sport broj 1 u Skandinaviji, u Nemačkoj ubedljivo najpopularniji dvoranski sport, u Francuskoj pre košarke po masovnosti,u ex yu sport broj 2 u Hrvatskoj i Sloveniji, sport broj 1 u Makedoniji. u Mađarskoj sport broj 1, u Poljskoj sport broj 3 ispred košarke...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Dobro, mogli su i Crnogotci bar casnije da izgube, sa 2-3 razlike, ali nisam ni ocekivao nista od njih. Lestvica se podize vise i treba dati +13 golova. Nema problema, bar neka ekipa nauci da juri rezultat. Verovatno se nece postici, mozda 5-6 razlike, ali nema veze. Ako hocemo da budemo jaki i veliki kao ranije, moramo to da naucimo.
j

jovan50

pre preko 1 godinu

Ko če koga, ako ne sam svoga. Gdje je crnogorcima čast. Umesto, da se bore za drugo oko u glavi, oni ude u utakmich kao kanta za nabijanje gol razlike. Sramota.
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

taj koji smatra da je Srbija drugo oko u glavi igra za nju kao Pljevljak Cupara ili Beranac Marsenic, a ovi sto igraju u zelenim komitskim dresovima vjeruj mi radije bi odigrali za Hrvate ili Slovence tipa, mada smatram da je ovo danas odraz njihove trenutne moci odnosno nemoci a ne sto nisu htjeli, pricam ti ovo kao državljanin te Crne Gore, da ne mislis da lupam nesto, ima rep koje nisu takve al rukometaši i rukometašice CG su upravo ovo sto pricam, moguce zbog cetinjskog lovcena koji mahom daje reprezentativce npr, al tako je u svakom slucaju, nažalost
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Šta pričaš? Cg prosto nije taj kvalitet i ovo bi Slovenci u svakom slučaju riješili. Što mi nismo igrali dovoljno dobro za sebe nego očekujemo da nam neko pomogne, neko ko to objektivno ne može, htio, ne htio.
M

MileBre

pre preko 1 godinu

Sedi di si, ni za di si nisi ....
A

Australopitekus

pre preko 1 godinu

Ovo da je "normalno" takmičenje, Slovenci i Holanđani bi ga posmatrali preko TV-a, ne bi se borili za četvrtfinale, olimpijske kvalifikacije ili šta već. Ta lakrdija sa pozivnicima na takmičenja reprezentacija postoji samo u rukometu. Portugal i Srbija su pošteno izbacile Sloveniju i Holandiju u baražu, kad ono, međutim... Užas jedan, blago rečeno...
C

Coban

pre preko 1 godinu

Al kako se veliki Srbin radovo kad je Hrvatska izgubila prvu igru hahaha... koliko smo mi mutav narod
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Gde su oni sto podržavaju "eskivatora" iz Berlina. Ima li vas još????
d

ds40

pre preko 1 godinu

Čukaš na guglu "bolest ne bira", i pojavi se tvoja slika.
d

dzekson ricardson

pre preko 1 godinu

Svi koji pljuju ovaj format takmicenja moraju biti svesni da u ovakvom sistemu samo najbolji I najkonstantniji idu dalje. Dakle ne mozes proci dalje ako ne pobedjujes. To sto smo mi ziveli u nadi da ce nam se nesto poklopiti...nece...moras pobedjivati velike, da bi bio u zavrsnici. Neko je napravio dole paralelu sa HR na sp u fudbalu...najbolji moguci primer I najsveziji...da je ovakav sistem bio u kosarci npr mi bi osvojili ep...
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Dobijamo 15 i idemo na OI. Ova generacija obećava, igramo dobar i brz rukomet.
1

123456789V

pre preko 1 godinu

Protiv Holandije i košarci jedva preko tih 15, a u rukometu je to misaona imenica...
F

Fost443

pre preko 1 godinu

Sta ocekivati od milogoraca bruka i sramota od manjine
D

Dragan 3101

pre preko 1 godinu

Mi smo eliminisali Sloveniju u časnom duelu. Nisi ni trebali biti na Svetskom prventstvu. Nema sportske pravde.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Znaci opet corak?! Pa lepo vam ja kazem,sta se bre lozite. Mozete da lupate minuse,ali mi smo zavrsili sa medaljama u svi kolektivnim sportovima. Rukomet ne racunam,njega treba ustavim zabraniti u Srbiji! Aj u zdravlje.
c

cinjenicno stanje

pre preko 1 godinu

Komšo kapiramo tvoje komplekse jer nijednu medalju u kolektivnim sportovima u Tokiu niste uzeli ali o srpskim kolektivnim sportovima ne brini! Srbija je bila jedina sa ovih prostora koja je uzela medalje u 2 kolektivna sporta(vaterpolo i odbojka) na OI 2021, a i u Riu 2016 je postavila visok standard sa čak 4 medalje u kolektivnim sportovima. Ni Španija ni Italija u Tokiu nisu uzele medalje u kolektivnim sportovima ali važno je okuditi Srbiju i srpski sport. U Parizu odbojkašice idu s ciljem da napadnu olimpijsko zlato i na te devojke se uvek možeš osloniti da će braniti ugled srpskog kolektivnog sporta. A plasirace se i košarkaši i to nadam se vec putem SP a ne glupih kvalifikacija.
k

kakvi ljudi kakvi komentari

pre preko 1 godinu

Hahahaha.Pa rukomet i ne postoji.Deca idu na fudbal i kosarku.Ali i to malo sto ode na rukomet u manjim sredinama ti bi da zabranis?Druga stvar zar u svemu moramo biti najbolji,osvajati medalje?Rukometasi ce biti medju top 12 na SP sto uopate nije sramotan rezultat.
i

idemo dalje

pre preko 1 godinu

Ma kakavi Crnogorci,slabi su.Bice jos sansi na EP,bice jos koje mesto jer je Francuska domacin,prvak sveta moze da bude Svedska,a Evrope sledece godine Danska.
i

idemo dalje

pre preko 1 godinu

Ma kakavi Crnogorci,slabi su.Bice jos sansi na EP,bice jos koje mesto jer je Francuska domacin,prvak sveta moze da bude Svedska,a Evrope sledece godine Danska.
m

milos:mrdak

pre preko 1 godinu

crnogorski rukometaši su željeli pobjedu ali slovenija ima baš prejak tim
R

Rodaljević

pre preko 1 godinu

Debilana sa tzv prenosenjem bodova je ucinila svoje. Odigras jedan losiji mec i ko da nisi igrao na prvenstvu uopšte. Ja momcima nemam sta da zamerim.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Mislim da baš ovo nije debilno.Imao si priliku da pobediš Nemce nisi pobedio.Imao si priliku da pobediš Norvežane nisi pobedio.Dakle idu dalje najbolji.Debilno je kada na Svetskom prvenstvu u fudbalu Hrvatska od 6 utakmica pobedi samo jednu i to slabašnu Kanadu i igra u polufinalu.Sa ovakvim sistemom takmičenja kao u rukometu samo najbolji dodju do kraja.Uzgred nemam ništa protiv uspeha Hrvatske u fudbalu samo sam pravio paralelu koliko je takmičenje u rukometu realno napravljeno po boljem sistemu nego takmičenje u fudbalu.
t

tipton

pre preko 1 godinu

Ali na kraju krajeva ovakav sistem štiti favorite da se zbog lošeg dana ne okliznu kao naši košarkaši protiv Italije i to je dobro. Da je ovakav sistem u košarci nit bi mi ispali od Italije, a nit bi Poljska dobacila do polufinala.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Ne mozes da pravis tabelu a da nisi igrao sa istim protivnicima. Neko je imao teze protivnike u prvom delu, neko u drugoj grupi. Svako je igrao sa svakim i normalno da se racunaju bodovi protiv svih pet protivnika. Mozes se izvuci posle jednog kiksa ali mi smo izgubili i protiv Norveske. Obe ekipe koje idu dalje su nas dobile, najbolje da se izvlaci ko ce dalje posto smo mi slabi.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Srpski rukometasi su VECITI LUZERI kao i Srpski fudbaleri od njih nikad nista.Trebalo bi uloziti u zenski fudbal u Srbiji,zenski vaterpolo,rukomet,odbojku,muski vaterpolo dodatno ne samo u Novi Beograd.Uloziti i u zenski i muski hokej na ledu,travi.Gde je Srbiji vozac formule 1?Sta je sa Srpskim ski skakacima da imamo i mi nekog Graneruda?Pomenuo sam gore fudbal u redu treba uloziti i u ostale klubove ne samo u Partizan i Zvezdu ne vrti se sve samo oko Beograda ima i drugih klubova u Srbiji.Navijaci bi trebalo da se pobune na stadionima,ma bilo gde JAVNO,GLASNO I TRANSPARENTNO PROTIV OGRANICENJA BROJA STRANACA OD SAMO CETIRI KOLIKO MOZE DA BUDE U SASTAVU.ZAMISLITE DA NA PRIMER VOJVODINA,TSC,SPARTAK SUBOTICA MOGU DA STAVE SVIH JEDANAEST STRANACA U STARTNU POSTAVU KOLIKO BI TO POVECALO KVALITET DOMACE LIGE.Takodje navijaci Vojvodine na primer BI TREBALO DA SE POBUNE JAVNO I TO STALNO AKO TREBA NA SVAKOJ UTAKMICI STO SAMO PARTIZAN I ZVEZDA OSVAJAJU TITULU U DOMACOJ LIGI.ZA NJIMA BI VALJDA KRENULI I NAVIJACI OSTALIH DOMACIH KLUBOVA.Ima jos toga CELA SRBIJA BI JAVNO TREBALA DA PODRZI NEMANJU VIDICA TRANSPARENTIMA,PESMAMA NA UTAKMICAMA BILO KAKO NA BILO KOJ NACIN ZA PREDSEDNIKA FSS.CISTO DA COVEK VIDI DA IMA PODRSKU I VETAR U LEDJA CELOG NARODA.Naravno treba se pobuniti i protiv nekih stvari u zivotu Srbija je skoro uvek medju najzagadjenijim drzavama Evrope nije bas dobar kvalitet vazduha.Treba izaci na ulicu i JAVNO SE BUNITI I TRAZITI DODATNO POVECANJE PLATA I PENZIJA.BUNITI SE I ZA POSKUPLJENJA A NE SAMO CUTATI I KOMENTARISATI NA TASTATURI.NIJE SRPSKI CUTATI.Jos mnogo stvari ima tu ali mislim i da je ovo dovoljno.Sportski pozdrav.
v

vooooojvodiiiinaaaaa

pre preko 1 godinu

Ja ti kao nacijac Vojvodine kazem da lupetas gluposti.Za fudbalere i mogu da se slozim da su luzeri ali za rukomet nikako.Ne mogu da budu luzeri u sportu koji odavno vise ne postoji u Srbiji,gde nema sistema,kvalitetnog rada,stuke,ulaganja,paznje...Nema vise rukometnih centara poput Vrbasa,Zrenjanina,Backe Palanke,Crvenke...Ovo je bio sasvim solidan nastup rukometasa,dobra borba,zalaganje, blizu smo tim najboljim.Trenutno jos ne,jer nemamo kvalitet i to je ok.Zato ne mogu biti luzeri.
v

vooooojvodiiiinaaaaa

pre preko 1 godinu

Ja ti kao nacijac Vojvodine kazem da lupetas gluposti.Za fudbalere i mogu da se slozim da su luzeri ali za rukomet nikako.Ne mogu da budu luzeri u sportu koji odavno vise ne postoji u Srbiji,gde nema sistema,kvalitetnog rada,stuke,ulaganja,paznje...Nema vise rukometnih centara poput Vrbasa,Zrenjanina,Backe Palanke,Crvenke...Ovo je bio sasvim solidan nastup rukometasa,dobra borba,zalaganje, blizu smo tim najboljim.Trenutno jos ne,jer nemamo kvalitet i to je ok.Zato ne mogu biti luzeri.
g

gostinjo

pre preko 1 godinu

Evo, ja sam drugi u Srbiji u stonom hokeju? Zasto me niko ne podrzava?
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Moze da se ljutite koliko hocete ali realno da smo mi na mestu crnogoraca uradili bi isto. Realno ni jedna reprezentacija ne bi izvela najjaci sastav za za njih potpuno nebitnu utakmicu. Pritom sistem takmicenja u rukometa je takav da mnoge reprezentacije nisu imale razlog od samog pocetka druge faze da se takmice
Р

РСП

pre preko 1 godinu

Црногорци нека вам је на част ово !
e

eee moj ti

pre preko 1 godinu

Da znas da je budzet za CG sport jednak ukupnom budzetu Partizana i Zvezde samo u kosarci I kad to podijelis na sve sportove od kojih je rukomet prakticno zadnja rupa na svirali i kad na to jos dodas malverzacije i kradje u vrhu svih saveza ne bi ih prozivao nego rekao svaka cast na ovome sto su pokazali. Nismo u mogucnosti da pomognemo sebi, a ne nekoj drugoj reprezentaciji.
G

Gost1234554321

pre preko 1 godinu

Hvala "braći"