Komentari na vest

Debakl kakav Srbija ne pamti: Surova dominacija Mađarske u Splitu, umalo dvocifrena razlika

G

Goster

pre preko 1 godinu

Uspeo je da uništi i vaterpolo...
J

Janko z

pre preko 1 godinu

SRpski vaterpolo je unisten kao i kosarka zbog Zvezde
V

Vito i ja

pre preko 1 godinu

" umesto otvaranje vrata raja..." dalje nisam ni hteo da čitam. Očekivati da posle smene generacije neki značajniji uspeh vaterpolista je pre svega neozbiljno. Puna podrška Saviću i igračima, bićemo opet prvaci evrope i sveta, smo polako, napred Srbija!!!
1

1992

pre preko 1 godinu

Kakva smjena generacija, nema igrača u reprezentaciji ispod 26 27 godina. Shvatite to, igrače koji su završili karijeru su zamijenili onu koji zbog svog nekvaliteta nisu mogli da igraju u vrijeme ovih prethodnih. Smjena generacija je kad imaš ekipu od 22 23 godine, a ne od 29.
T

Tamarix

pre preko 1 godinu

Reprezentacija = Partizan
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

To je to.. Vaterpolo umire
a

auh

pre preko 1 godinu

Ovaj narod je prsao.Mrznja na sve strane.Ne valja Pesic,ne valja Jokic,ne valja Savic,ne valja niko...i kao slag na tortu rasprava Zvezda-Partizan.U sustini vise vam je stalo do titovih blizanaca nego do reprezentacije.Zato cemo tek prolaziti ovako u svim sportovima nazalost.
4

446

pre preko 1 godinu

Jedan covek je ovo uradio iz mrznje Partiznau,a Partizan je ovoj zemlji sve davao u vaterpolu bar ako ni u jendom drugom sportu.Prosto ne bi ova vlast trajala koliko trtaje da ne donosi Zvezdi titule i da ne unistava Partizan..To je realnost,i nece da je vide samo slepi..
V

Vaterpolo

pre preko 1 godinu

Mozda i najlosija utakmica od kako je Savic selektor od 2013.godine.Moracemo poslije Slovenije u drugom krugu da podignemo igru mada je poslije ovakvog poraza tesko pricati o medalji pogotovo ako znamo da su osim Madjara tu Grci Spanci Italijani Hrvati Holandjani nezgodni Crnogorci u formi.Ovo je bilo puno gore nego na sp sa Hrvatima jeste da nam fale igraci ali Savic mora da podigne ekipu nekako igraju sporo bez motiva iako je mnogima ovo prvo ep moraju barem da pokazu vise zelje u nastavku pa sta urade nije sramota izgubiti od Madjara ali ovo je stvarno lose.
C

CCCC

pre preko 1 godinu

Hrvatska murija nas sačuvala od Splitskih huligana, ali protiv Mađarskih vaterpolista ništa nisu mogli
i

idemo dalje

pre preko 1 godinu

Jeste,bilo je brdo srpskih huligana u Splitu,eno ih nisu otisli na derbi.Providan si.
C

CCCC

pre preko 1 godinu

Idemo dalje, nauči čitati ili se skini sa droga. Što se mozga tiče, tu nažalost ništa ne možeš uraditi
D

Djakovica

pre preko 1 godinu

Ugasiti sd zvezda i partizan da nemate oko cega da se svadjate, jer je to izgleda bitno ko je ciji
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Sramota kako se ljudi dele u komentarima na Zvezdu i Partizan a igra Srbija u vaterpolu koji nam je najvise medalja doneo, da li vas je bar malo sramota?! Smena generacija, polako sa kritikama, dajte momcima vremena.
G

Gost 01

pre preko 1 godinu

Očito da površno znaš o vaterpolu... Nemoze da se porede Vk Partizan i Vk Crvena Zvezda
j

jaaaaaaa

pre preko 1 godinu

ovo je sramota ne zbog rezultata vec nezalaganja, celu utakmicu igrali kao rekreativci kao da ih boli uvo , a i Savic prave seriju 5:0 on ne trazi tajmaut pa kad da trazis ako ne tad a o igri sta reci kao deca neka smo izgledali
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Savić je mogao sa kvalitetom da uradi nešto sada treba otpočetka da se gradi od temelja. Savić ne zna ne može. I G O R M I L A N O V I Ć
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Slažem se da je Milanović tata. Ali ne bi bilo fer da Savića sada tek tako puste niz vodu. Smena generacije treba da se uradi, a to nije lako i ne može preko noći. Po meni je u ovom momentu Milanović naš najbolji trener svakako.
a

aloooo

pre preko 1 godinu

koja bre podrška, dvocifrena razlika u ovom sportu, prosto neverovatno, bruka i sramota, ovi su skinuli gace pre dolaska u split
1

149

pre preko 1 godinu

Saviću ostavka!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Па он више не игра...
G

Giro1977

pre preko 1 godinu

Gubila je Srbija utakmice i igrala lose ali ovako tragikomična nikad nije bila i to protiv ekipe koja nije ni u top 5 trenutno .Toliko pogresnih dodavanja,šuteva iz očaja sa0 m da je izgledalo kao da Madjari igraju protiv Bugarske a ne olimpijskog šampiona..Mislim da je Savic pogubio konce i deluje da atmosfera u ekipi nije najbolja..Madjari su promenili selektora i preporodili igru ..zašto ga posle 10 god (uspešnih) ne bi promenili i mi !

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Хвалите сад Савића,слепци.
N

NikolaPodgorica

pre preko 1 godinu

Nemoj niko da sad pljuje po reprezentaciji. Osvojili ste sve sto se moglo osvojiti sva zlata i najbolja generacija ikad. Mora biti neko takmicenje gdje mora da se uigra novi tim... Bice jos medalja.. pozdrav komsije
B

BREkalo

pre preko 1 godinu

pa vi više ne znate ni da plivate hahahha
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Uh znamo i te kako. Kolko ste to puta osetili na svojoj kozi. Boli to, a kako i ne bi…
V

Vaterpolo klub Novi Beograd

pre preko 1 godinu

Tradicija se gaji
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Mi smo sad u rangu australije
G

Gost01

pre preko 1 godinu

Posledica urušavanja Vk Partizan... Pravljenje fantomskih klubova VK NBG VK CZVEZDA... Bez omladinske škole najbolje dokazano u Evropi bićemo samo ekipa za pravljenje razlike... Toliko...
H

Hhh

pre preko 1 godinu

BUKKKAAARRIIII 1:0!!!
I

Informacija

pre preko 1 godinu

Aj pogledaj malo rezultate juniorskih selekcija pa onda pričaj o propasti srpskog vaterpola. Juniori prošle godine postali svetski šampioni a Marko Radulovic koji je tad bio MVP je sad u A timu i može postati svetska klasa samo mu je problem što nije konstantan, u pripremnim utakmicama davao Hrvatima i Grcima po 3/4 gola. E da i on nije iz Partizana vec je došao iz Rijeke da igra za Srbiju. Hrvatima je to smetalo jako jer takav potencijal od igrača nemaju!
n

nebitan poraz

pre preko 1 godinu

proci cemo dalje, ali realno tim se tek gradi, nemamo osnova za medalju u ovom trenutku, momci nisu ni godinu dana skupa ..Bice to polako bolje, podrska Savicu i momcima..
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Druze jos od 2019.igramo na dosta takmicenja bez Fice i Prlainovica i ostatka velicanstvenih (sada je 2022.) i koje vec takmicenje ovog tima koje igraju i sve je losije i losije, nigdje dalje od glatkog poraza u 1/4 finalima nismo išli. JEDNOSTAVNO LOS TIM, LOSI IGRACI i to je REALNOST. IDEMO DALJE, ali ovi su miljama daleko od medalje, a o titulama se nema sta pricati, ni sada ni u buducnosti za ovaj tim.