Komentari na vest

Decenija od najvećeg uspeha srpskog rukometa: Gde su i šta rade srebrni Orlovi iz 2012?

M

MilanKorac

pre preko 2 godine

Dragan Marjanac nije zavrsio karijeru, i daöje brani za Suhr Aarau. Imao je problem zdravstveni, prosle polu sezone, ali se ubrzo vraca jaci nego ikad.
R

Rukometas

pre preko 2 godine

Najveca mane ove generacije je bio selektor covek nije bio dorastao kvalitetu... i istina je da nas je pogurao domaci teren na ovom prvenstvu al igrace koje smo tad imali i sad nebo i zemlja tad smo bili jaci mnogo igraci su nam igrali u najavim klubovima evrope koji su tad jurili osvajanje lige sampiona.. jedino sto sam po pozicijama imamo bolja desna krila... i golmane
H

Hasim bivsi rukometas gost

pre preko 2 godine

Da nijeste bili domacini i da nije bilo pomoci sudija i publike prosli bi kao i prije 15 dana. Vi ste u rukometu u rangu moje Bosne.Slovenci ,Hrvati i evo sad Crnogorci su ispred nas i vas svjetlosnu godinu.Makedonci su bez Lazarova u rangu sa nama.
t

torcida sa

pre preko 2 godine

Shvatili smo da si trol ali mora to sa stilom bolan, ovako je bas tuzno...Hrvatska i Srbija su uvjerljivo najjace rukometne sile sa igracima na Balkanu a Bosna je nivo Moldavije kao sto i sam znas
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Mi smo u rukometu od raspada SFRJ osvojili 2 bronze na SP, bronzu i srebro na EP, igrali polufinale OI. Sta je Bosna uradila u rukometu, ako smo na istom nivou. Mi imamo 4 medalje sa najjacih rukometnih takmicenja. Daleko ste vi iza.
u

ubitacni

pre preko 2 godine

Mislim da je I Marsenic igrao na tom prvenstvu
S

Sega89

pre preko 2 godine

Marjanac je iz Crvenke i nije zavrsio karijeru,jos je igrac Araua
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Bila je to dobra generacija rukometaša. Posle generacije braće Peruničić, Nedje Jovanovića, Butulije, Milosavljevića, Maksića, Škrbića, Perića, Lapčevića… činilo se da je stigla jedna grupa koja može mnogo. Možda je i mogla da smo imali boljeg selektora, bolji savez ili šta je već falilo. Većinu ovih momaka je selektirao Jovica Cvetković i trenirao ih u Zvezdi - Stanića, Stojkovića, Vučkovića, Nenadića, Nikčevića i kao selektor od njih stvorio okosnicu reprezentacije koja je sa Ilićem i Vujinom bila još kvalitetnija.
G

Gost3

pre preko 2 godine

Okosnica i udarne igle su bili Vujin, Šešum, Prodanović...svi iz Bačke Palanke, ponikli u RK Tarkett(bivši Sintelon)...
G

Gost BS

pre preko 2 godine

Sesum je bio bitan igrac ali nikako okosnica. Pre njega su Igrali Čutrura, Vukcevic, Manpjlovic, Ilic... Prodanović imao srece sto je u to vreme Sarma Stanojevic bio lud pa nije hteo da igra kao i Slobo Veselinovica. Dva igraca koja su pravljena za njegovu poziciju ali korektno od Prodanovica.