"Japanci"
"Japanci"

Delfini o atipičnoj igri Japanaca: Ne osećaš ih kao protivnika, non-stop su u pokretu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.15. | 19:15

"Međutim, pobeda nije dolazila u pitanje. Bitan je kontinuitet pobeda i naše dobre igre. Sledeći meč je sa uvek nezgodnom Australijom i znamo šta nam bodovi donose", kazao je Stefan Mitrović

Japanci

Vaterpolo reprezentativci Srbije složili su se u oceni da je protiv Japana odigrana nezgodna i teška utakmica, uprkos očekivanoj i ubedljivoj pobedi.

Izabrane vesti

Srbija je danas u Kazanju slavila rezultatom 19:9, u 2. kolu D grupe prvenstva sveta, pa je na korak od direktnog plasmana u četvrtfinale.
"Bila je ovo teška utakmica za igranje. Japanci imaju nezgodan stil, ne igraju na duele i dosta su nas terali na kretanje. Ipak, na vreme smo se odvojili. Sada nam je u glavi samo Australija i znamo šta taj meč donosi", izjavio je Miloš Ćuk posle utakmice.

Šestrostruki strelac Slobodan Nikić naveo je da je posebno bila nezgodna prva četvrtina susreta.
"Nastavak je protekao prema očekivanju. Ipak, primili smo dosta golova iz igre, i to nije bilo dobro", dodao je Nikić.

Stefan Mitrović je poručio da Japanci igraju atipičan vaterpolo i "da ih ne osećaš kao protivnika".
"Fizički su slabiji, ali non-stop su u pokretu. Međutim, pobeda nije dolazila u pitanje. Bitan je kontinuitet pobeda i naše dobre igre. Sledeći meč je sa uvek nezgodnom Australijom i znamo šta nam bodovi donose", kazao je Mitrović.

U poslednjem 3. kolu Srbija se u petak od 11.10 sati sastaje sa Australijom, koja je ranije danas odigrala protiv Crne Gore nerešeno 5:5 (0:2, 1:1, 1:1, 3:1).

Tabela D grupe: Srbija 4 boda, Australija 3, Crna Gora 1, Japan

(FOTO: Action images)


tagovi

vaterpolo SPStefan Mitrović vaterpolistaSlobodan NikićMiloš Ćuk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara