Komentari na vest

Deža vi u Podgorici: Žestok otpor Srbije, sporna sudijska odluka presudila pobednika

M

Mi smo bre

pre oko 2 meseca

Zemlja ženske odbojke.Kakav rukomet.Guranje,čupanje i udaranje.Jako ženstveno nema šta.Koga to zanima.
Z

Zato ga i trenira

pre oko 2 meseca

2 posto devojcica u Srbiji. One koje su otpale sa odbojke..
R

Rukomet kod nas

pre oko 2 meseca

Je amaterski sport. Ženski malte ne i ne postoji.
C

Che t

pre oko 2 meseca

Rukomet je poslednji bastion dps milogoraca (NAMERNO!) u CG! Svakom ko zna da čita je jasno da je suđenje od početka bilo tendeciozno, da go_n_ar Milo debelo podmazao ove mučene sudije.... JADNO!
Z

Zbaj

pre oko 2 meseca

Svakako i da je X nocas bio Srbiji bi trebala pobjeda protiv Turske, ili X, ali da CG dobije Tursku. Tako da se za Srbiju ne mijenja nista da li je X ili je pobjeda. Mislim da morate biti svjesni manjka kvaliteta vase zenske reprezentacije, CG da Bojana nije selektor ove ekipe bi oba meca dobila sa 5+ razlike, ali njene odluke na terenu i van terena su vrlo diskutabilne, zato se u oba meca egal igrao.
B

Bogoljub Gagic

pre oko 2 meseca

Cisto probijanje Bojicic, da se nije nepravilno gradila ne bi Jovovic imala sanse da prodje na crtu. Trener koji stalno gubi egal utakmice nije trener, vec gubitnik i neznalica. A da malo prestanemo da pricamo kako smo igrali sjajno, da ce biti odlicno u buducnosti i slicne izmisljotine, pa da se malo posvetimo sebi i realnosti. Ponasanje ovog nazovi srlektora goree nego nekada onog Saje zetona.
i

istina ziva

pre oko 2 meseca

skolski faul u napadu.
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Mislim da je bregar zalutao u rukomet. Ne bi pobedio ni voždovac.
Z

Ze

pre oko 2 meseca

Sreća pa su nas hrvati bratski pokrali kao i kroz istoriju .
R

Rts strasilo

pre oko 2 meseca

Ovaj strajnic covek nije normalan , to je takva neznalica da nije normalno , ton sam utisao da ne slusam lupetaranja
b

bregare, jeli dosta

pre oko 2 meseca

Ma kakve sudije! Ova Jnjusecic cura glavna igracica iga po 60 minuta - prodala lopti koliko hocwes, zabije 2 iu igre a cetiru puta toliko zapuca. Golmani od 1,70. Ne mogu d apokriju ni centralni deo gola. Kontre nema godinama. Ma do sutra se moze nabrajati. Kao da agledas muskarce - isto. Sta to ima Breger sto ga izdvaka kao trenera? Sve je pogibio sto je mogao.
g

gde ste Srbi?

pre oko 2 meseca

Pa gde ste Srbi? Nikoga u sali, a kada Crnogorci igraju u Srbiji bar trecina sala njihovi navijaci. A navodno 35 odsto Srba u CG po popisu, a 52 odsto prica srpski. Nigde nikoga. U publici i Milo Djukanovic. Kontam da ce pola ovih devojaka i mladica ogrnutih crvenim zastavama da setaju za koji dan po BG, pa i da glasaju. Ajd u zdravlje! A pobedu cestitam. Spski zenski rukomet je zaista smesam. skupa sa ovim "genijalnim" Slovencem na klupi.
O

Oni dole

pre oko 2 meseca

Druže, ovo je DPS reprezentacija. Da znaš nešto ne bi pisao nebuloze, i pljuvao “braću” Srbe iz CG. Karte se dijele podobnima, kako upravo ti Srbi ne bi došli do njih, a u prodaju se pušta vrlo mali kontigent koji opet razgrabe ti isti. Živ mi bio.
o

oni dole **

pre oko 2 meseca

aj ne mlati zivota ti...karte bile3e u prodaji. Ne tuguj bice bolje...jaci nacionalni naboj ima CG i to je tako.
M

Mateeeasrcemojee

pre oko 2 meseca

Hahahahah bice da je sudija, cista odluka na kraju to sto vi ne razumijete rukomet nije razlog da vas kradu, jadni srbi uvijek zrtve, svi protiv njih, i ovaj komentar antisrpska atmosfera nidje veze, ovako je protiv svakoga ko dodje i ovako se navija za svoje, niko vam nije kriv sto je prije tri dana pozorisna atmosfera bila i sto vas to ne interesuje pa kao antisrpska, opet ponavljam jadni vi, kako vas svi mrze greote a najvise vi sami sebe…
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Vi milogorci ste odvratniji i od ustasa.
E

Eseks**

pre oko 2 meseca

U rukometu smo vam penicilin.
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Aleksandar Mitrović penicilin
D

Džukeladžukela

pre oko 2 meseca

Atmosfera antisrpska na maks. Kapiram da bi prijateljskija atmosfera bila u Zagrebu i Prištini
H

Hahahahahhaaa

pre oko 2 meseca

A najjaci ovi gledaoci sto su dosli obuceni u zelene majice i sa zelenim zastavama. Malo su jaci od kisele vode
H

Hahahahaahha

pre oko 2 meseca

Vidi se da nikad nisi gleda meceve crnogorske reprezentacije, vazda je ovakva atmosfera, ko god da igra nego ajde lakse je vama da ste zrtve i da vas svi mrze a najvise vi sami sebe jadovi…
d

druze

pre oko 2 meseca

Atmosfera je uvjek takva,ko god dodje...niste vi nikakav faktor ni nama ni nikome pa je to zbog vas, osvjesti se ..Vas problem sto nemate kult reprezentacije.
Z

Zbaj

pre oko 2 meseca

Ko prvo, prije sporne odluke sudija gdje su svirali faul u napadu (koji nije bio), cisti sedmerac za CG, su 10 sec prije tog faula u napadu, svirali kao probijanje. A kao drugo u nastavku kacije Atingre je odbranila sut igracice Srbije, tako da tesko da je ta sporna ituacija odlucila mec.
j

jjjjjjjj

pre oko 2 meseca

sramota ali od hrvata nista drugo nisi mogao da ocekujem , em na kraju nam otese remi em 8:2 u sedmercima a crnogorke u odbrani biju kao mma
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 meseca

Ubile nas sudije...
k

kako ne

pre oko 2 meseca

vazda greota vas sudije ostete.