Komentari na vest

Druga je priča kad odbrana funkcioniše: Mađarska kapitulirala, Srbija igra za peto mesto

D

Dusan 0023

pre 2 meseca

Srbija osvaja medalju na OI, živi bili pa videli.
L

Lazic je

pre 2 meseca

bio povredjen ili uvredjen?!!!! Iako su oba sidrasa bili konstantni i na visokom nivou,ostaje pitanje zasto prvi centar ekipe dobija sansu na kraju takmicenja ....... Danas bolja odbrana,golman se malo razbranio,malo i madjari nisu bili na nivou ......
I

Ivan OL 91

pre 2 meseca

Sistem takmičenja ne valja. Grčka, Srbija i Mađarska su bili prvaci grupa i svi ispali u 1/4 finalu. Ono što hoću da kažem da je mnogo 4 pauze na prvenstvu pred najvažniju utakmicu, ekipa totalno ispadne iz ritma. Ovo se konkretno Srbiji dešava prečesto,sad, pa Budimpešta 2022, Gvangžu 2019, Barselona 2013, a na istu foru je izbacila Mađare 2009. Ne nameravam da ih branim uopšte, loš je prije svega spisak igrača, znalo se da ovi centri ne mogu da pariraju Hrvatskim, otud i onoliko isključenja, zašto nisu pozvani neki drugi koji itekako mogu da se nose sa Vrlićem, to je druga tema. Ali samo kažem da nije slučajnost što svaki put najgore odigraju 1/4 finale.
M

Momora

pre 2 meseca

Vico odusevio,i na EP i sada na SP!
e

ex sidras

pre 2 meseca

Koga briga. Prijateljska utakmica. Madjari su jos u šoku jer su izgubili od mnogo slabije Francuske. Da je bila vaznija utakmica Madjari bi dobili bez problema. Stevanovcu, kada ce ta ostavka? Na koliko jos pokusaja imas pravo?
J

Jole 39

pre 2 meseca

sad cu da placem ,srbija pobedila