Komentari na vest

Duga klupa – to je snaga Srbije

R

Rukometas

pre preko 1 godinu

Ne znam u kakvom je stanju Milosavljev kad bi mogao na gol da stane sutra makar deset onih njegovih minuta kad ga uhvati serija.. on je godinama najbolji golman Bundes lige poznaje sve njihove igrace kao svoj dzep... mnogo bi znacilo... Sve je super al mnogo menjamo odbrana napad sto znaci da neki igraci ne znaju da igraju odbranu ili da nemaju snage za oba pravca.. Razumem da ulazi Abutovic kao specijalac.. al pod sve izmene mnogo je, gubimo tako ostrinu za tranziciju polukontre i kontre tj. Lakse nas citaju ekipe koje se brane.. Ostalo sve ok, mnogo je dobro sto imamo igraca na desnom belu koji moze da doprinese jer onda moraju da cuvaju odbranu mnogo kopleksnije
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Ako sutra uspemo da dobijemo Nemačku, što neće biti nimalo lako, imamo lepu šansu onda u drugom krugu da izborimo četvrtfinale. Ako ne uspemo onda je sigurno da ispadamo u drugom krugu jer će Nemci biti u prednosti u odnosu na nas, a ukrštamo se sa grupom gde je Norveška koja je jača od Nemačke i tu nemamo šanse.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Bekovska trojka Djordjic, Kukic i Dodić ... Samo ne znam jel moze tako jer izgleda Dodić i Kukic igraju centralnog beka!?
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Rekoh ja vama pre neki dan, obratite pažnju na malog Dodića. Dete će biti čudo od igrača, a što se već vidi. On sa jačim protivnicima će igrati sve bolje, a ne lošije, kako mnogi govore. Dete je neviđen talenat kog odavno nije bilo u srbskom rukometu, a da li će biti u nivou Hrvata Balića, tek će se videti, ili čak i bolji od njega u šta lično verujem.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Idemo po titulu, jako talentovana generacija.
z

zaks

pre preko 1 godinu

Samo smanjite euforiju, mi smo tome skloni u svim sportovima.Protiv Njemačke ćemo vidjeti od čega smo satkani jer su oni malo ozbiljnija ekipa.
П

Пера

pre preko 1 godinu

Је л’ смо то прешли на плаве дресове ко у баскету или су ово као резервни?
S

Stara kuka

pre preko 1 godinu

I da,ovi momci zaista daju sve od sebe pa kako bude.Igraju maksimalno za Srbiju,imaju solidan kvalitet a koji ce rezultat pokazati videcemo.Dugo u rukometu nismo sila,ne treba ih osudjivati i bilo sta lose reci.
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Само да се Кукић разигра како умије. У првој утакмици га није било. Добро је што смо пробили лед.
S

Stara kuka

pre preko 1 godinu

Kakav Kukic.U napadu ne moze preko bloka a odbranu ne igra.Snaga ove ekipe su pivoti Pesmalbek i Marsenic te Abutovic u odbrani i Djordjic u napadu.Naravno golmani su top klasa ali steta sto je Banda povredjen.
G

Gaxter

pre preko 1 godinu

Utakmica sa Nemackom ce biti pravi pokazatelj dometa ove ekipe,a ne ovo da imamo dugu klupu.Ovu utakmicu smo za to iskoristili gde svi mogu da igraju i da daju neki doprinos,jer sam kvalitet Alžira je takav da se moze tako nesto kombinovati.