Komentari na vest

Dvaput potvrđena teza - nikad ne potcenjuj srce pravog šampiona

S

Svaka cast

pre preko 2 godine

Svaka cast zlatni momci, kraljevi. Uvjek ste se lavovski borili za svoju zemlju i toliko puta nas obradovali. Jos jednom hvala i svska cast. Pozdrav iz Republike Srpske
G

Gost1978

pre preko 2 godine

ovo se odnosi na kk partizan, u ovom slucaju vk, jer je svih 13 igraca nosilo kapicu svetog kluba
Б

Беливук

pre preko 2 godine

А и ја и мој ортак реба смо партизан
T

TAS

pre preko 2 godine

Veliki uspeh nije bas trenutak ali mozda je i pravi za neke da se uvere pogledajte sastav ove reprezentacije i videti sta koliko znaci Partizanova skola vaterpola i kolike su njegove zasluge za sve uspehe reprezentacije.
a

as

pre preko 2 godine

Rašović i Ranđelović nisu, to su produkti NBG-CZBG-Radnički ulaganja proteklih 7-8 godina, dok je Partizan bio gašen. Imaćemo velikih problema u narednom periodu da se oporavimo, mislim da Filipović i Prlainović moraju da izguraju još jedan olimpijski ciklus i da "omoguće" na taj način da se stvore neki novi klinci koji bi ih nasledili, baš kao što je svojevremeno uradio Vujasinović.
b

buahahahahah

pre preko 2 godine

Pola igraca poniklo u Vojvodini,pola naucilo da igra vaterpolo na Spensu.
N

Nas ponos!

pre preko 2 godine

Bravo momci, pobedom nad Spanijom meni je bilo srce ispunjeno, kao sto Mandic rece protiv sudija, protiv svih! Ovo danas je slag na torti. Svaka cast momci, tako se igra za svoju zemlju!
В

Ватерполо

pre preko 2 godine

Репрезентација коју пратим увек и са највећим уживањем. Никад нико није рекао да је уморан, мора да се спреми за наредну сезону, тренира индивидуално, да неће играти док је овај тренер, нити се причало о менаџерима и комбинацијама. Само спорт, спортски дух, борба и Србија на првом месту. И како да им замеримо ако некад и не остваре резултат. А уз овакав приступ, резултат мора доћи. Честитке и поздрав за шампионе! Прича се наставља, верујем у то, зато што је приступ прави.
G

Gost........

pre preko 2 godine

Sta dalje?..pa samo se pogleda ko je stvorio ovih 7 veličanstvenih i samo se kaže kako dalje...samo što postoji rupa od 8-10 godinama za koje vreme skoro ništa nije stvoreno jer je neko lecio kompleksa
S

Sreckoveseli

pre preko 2 godine

Браво мајстори, људине! Провео сам првих 22 године живота у Вршцу. Обожавам ватерполо, пливање и све што има везе са базеном. Пре свега јер је јако здраво. Развија равномерно цело тело. Развија висину, чува здравље,кондицију. Нажалост, осим у летњем периоду, остатак године могао сам провести само пливајући у кади. Која је то штета људи моји. Ови улажу 600 милиона евра да се гледа Премијер лига на тв, ало. Колико десетина врхунских затворених хала са базеном се могло направити? Не морају сви бити ватерполисти, него да имају сви људи могућност пливања. Ако већ дајемо за спорт (лечимо децу смс прукама). Сада живим у Шведској, баш због оваквих нелогичности, да се благо изразим и могу рећи да свако место од преко 2 000 становника има затворен базен. То је нешто најнормалније отићи 2 пута недељно и пливати. Није моменат да пишем негативан коментар, али сада се прича о ватерполу и ко зна кад. За 5 дана никог неће бити брига. Па зашто сад не дати мали допринос и скренути пажњу. За наше мајсторе ватерполисте нема шта рећи, они све говоре у базену. Свака част људине. Поздрав и за вас са Моцарта, ја написах, а ако ми не објавите, као што нисте ни претходних 50 коментара јер нисам подобан, шта да се ради,нека је на част. Живи били мој народе веселите се нашим ватерполистима, заслужили су.
G

Gost 91

pre preko 2 godine

Vi ste nase ZLATO !!!!!!!!!!
a

alexx

pre preko 2 godine

ne znam da li bog postoji ili ne ali nema on nikakve veze sa uspehom ovih momaka...to su oni sami uspeli svojim radom i svaka im cast na tome !
J

Ja pa ja

pre preko 2 godine

Odakle potreba da nesto ovako napises
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Jedina reprezentacija u svim nasim sportovima u koju nikad nisam sumnjao ni pre 30g ni danas sampionski kod...na zalost velicamo pumpamo neke polupismene retarde,kvazi igrace,ljude ,pokvarenjake.....vaterpolisti su ujedno i nas ponos i nasa sramota kako ih tretiramo.