@Shutterstock
@Shutterstock

FATE je u naletu, ali sa Nordavindom ne ume

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 13:24

Na redu su dueli četvrtfinala BLAST Rising 2020 turnira

Do velikog finala BLAST Rising 2020 CS:Go turnira ima još dosta, ali mu se svakog dana približavamo sve više. Grupna faza takmičenja je završena, te su večeras na programu dueli četvrtfinala, gde se između ostalog sastaju Nordavind i FATE (20.45).

Bugarski FATE je takmičenje otvorio sa dva poraza, da bi odličnim partijama vezao četiri pobede, čime je obezbedio drugu poziciju u Grupi C i ujedno mesto u četvrfinalu.

Izabrane vesti

Međutim, tamo ga čeka takođe vrlo dobro raspoloženi Nordavind. Tim koji čine trojica Danaca, Estonac i Norvežanin, u Grupi B je zauzeo prvo mesto, takođe zahvaljujući seriji od četiri trijumfa, mada je ukupno imao jedan više od večerašnjeg protivnika.

Nordavind bi mogao da ima i psihološku prednost, s obzirom na to da je iz prethodna dva međusobna duela izašao kao pobednik, ali će dosta toga zavisi od mapa koje budu izabrane.

Svakako da bi FATE imao šta da pokaže na Trainu (71,4%) i Overpassu (64,3%) gde u poslednja tri meseca ima najveći procentat uspešnosti, a najviše bi u bugarskoj ekipi moglo da se očekuje od Martina “mar” Kujumdjieva, koji u pomenutom periodu ima rejting 1,09, a približno uspešan bio je i Kalin Erenditsov poznatiji pod nadimkom “KalubeR”.

Sa druge strane, Nordavind nema mapu na kojoj se toliko isticao u prethodna tri meseca. Omiljeno “igralište” mu je Mirage (62,5%), te Overpass (58,3%), a igrač na kojeg tim može da se osloni je Danac Jesper “TENZKI” Plugman sa rejtingom 1,07.  

BLAST RISING 2020 - CS:Go

20.45: (1,22) Nordavind - FATE (3,80)


tagovi

Counter Strike

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara