Komentari na vest

Filipović ogorčen: Svedoci smo pravog maltretiranja, da smo igrali samo protiv Zvezde bilo bi 18:5, a ne 18:15

O

OOiO

pre 5 meseci

J ti ja MUP
z

zecm

pre 5 meseci

posto ove grobarske novine ne izbacuju moje komentare nece vise ni postojati za mene
P

Pisi kad stignes

pre 5 meseci

Novine?
J

Jel i

pre 5 meseci

Filip pripadnik žutih ili želi da se kandiduje kao naprednjak?
b

bgcz

pre 5 meseci

kad se Zvezda gasi u rukometu, odbojci, košarci, vaterpolu onda je to “ahahah ne postojite, imate 100 imena, koja vam je adresa”. Tad nije bila jedna vlast, jedan klub. A sad je jedna vlast, jedan klub i aparthejd kad se gasi vk partizan, odbojka, hokej itd? Jaka Zvezda tad ugasila Hemofarm, Radnicki, VK Bečej?

Dobro pamtim sve

pre 5 meseci

Sta je bila Zvezda u vaterpolu i hokeju za celu svoju istoriju nekoliko trofeja tradicija nikakva kako unistiti nesto sto ne postoji sa druge strane vaterpolo klub Partizan institucija 7 trofeja prvaka Evrope ostale da ne pominjem i koliko reprezentativaca koje je izbacio.
b

bgcz

pre 5 meseci

pa ne pamtis dobro. Kako da postane nesto kad sve trpas u jedan klub?
b

blvkbz

pre 5 meseci

Vrlo popularni sportovi nema sta, igra se u 3-4 drzave na vrhunskom novou...

Dobro pamtim sve

pre 5 meseci

Kao sto mi je ime u niku trebao sam staviti ja pamtim odlicno a vi niti pamitite niti ste informisani samo prosipate mudrosti.
L

Lokki

pre 5 meseci

Udovičić, Šapić nastavite niz...
V

Vaterpolista

pre 5 meseci

E moj Fićo, svaka čast za sve što si osvojio ali ako nisi čovek sve pada u vodu. Gde si bio kada je klub sramno oterao Mandića i suspendovao Jakšića. Realno ni jednom igraču se ne toleriše to što radiš i kako igraš i opet plačeš. Ti si počeo odavno da se baviš politikom a ovo su političke izjave.
T

Tema dilema

pre 5 meseci

Zasto da ne konstatuje kakvo je bilo sudjenje, kako ste uspeli to da povezete sa politikom? Nemoj samo da mi menjas teze na tako jeftin nacin, to su vase smicalice i autoprojekcije, ali, griza savesti je ocigledno proradila.

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Ne volim ni ja Novi Beograd ali u jedno finale da bilans isključenja bude 26:11 je ne ravnopravno suđenje za zatvor.
B

Bruka

pre 5 meseci

E moj Filipovicu, nemas pojma gde si dosao. Pocelo je to 2012 godine. Prvo je ugasen hokejaski klub Partizan da bi Zvezda nekako prestigla po broju titula, pa onda pokusano da se vaterpolo klub unisti, samo delimicno uspelo, Novi Beograd pokvario planove za Zvezdu koja se dva puta gasila. Za fudbal i kosarku je vec bespredmetno govoriti, toliko unistavanje nije zabeleženo u istoriji. Ima neko i neki koji mrze Partizan i čine sve da ga uniste uz pomoc izdajnika u samom Partizanu. Svi znaju o cemu se radi, ali svi mudro i pametno cute, ali stidice se jednog dana, bruka i sramota zive dovijeka, a nicija nije do zore gorjela pa nece ni zvezdina.
O

OOiO

pre 5 meseci

Ko bre da prestigne Partizan u hokeju?! Ne postoji vise zvezda, a ni ovom novom klubu to nece poci za rukom, tacnije, stapom i pakom.
a

a ko je sada

pre 5 meseci

ko je prvak u hokeju..pre par godina je igrao trifunovic i bio je partizan i onda se ugasio i svi su presli u zvezdu...koliko ima klubova u ligi
O

OOiO

pre 5 meseci

Aman zaman, ne postoji vise zvezda u kosarci, rukometu, vaterpolu i hokeju (a to su samo ti bitniji i nazovi (uslovno receno) popularniji sportovi), stvarno vise ne znam koliko treba da vam bude napisana jedna te ista stvar? Nema je, uklavirite!
п

па...

pre 5 meseci

...ни Партизан не постоји у кошарци и одбојци.
O

OOiO

pre 5 meseci

Da, da, kako da ne, voleli biste vi da je tako, znam ali, nije. Partizan ne postoji vise samo u zenskoj kosarci i zenskoj odbojci, tacnije, te dve sekcije su krenule od pocetka i moze se reci da nam to vise nisu oni izvorni klubovi.
S

Sale84

pre 5 meseci

A zasto se Zvezda kao klub gasila???? Gasila se zbog vas i vasih politickih titula, kao i Becej kao i ostali klubovi. Godinama ste imali bazen na raspolaganju bez ijednog jedinog dinara. E onda kad je moralo da pocne nesto da se placa, nagomilali se milionski dugoci i onda kazete neko vas ugnjetava. Ma najbolje je da nilad nikome nista ne placate i cao. U kosarci ste godinama otimali sve moguce igrace koje ste pozeleli od svih klubova pa i od Zvezde. Jedini vi ste zasluzni za raspad BFC Beocina, Hemofarma itd... u fudbalu ste nekoliko klubova upropastili i ugasili tako sto ste im otimali igrace, bez placanja obestecenja i bez davanja procenata posle daljih prodaja (Hajduk kula, Banat itd). Godinama vam predsednici klubova iz iste lige bili u upravnom odboru FK partizan ( vama verovatno nista cudno)... osvojili 6 titula za redom koje su okovecene nevidjenom kradjom ( setimo se samo tih prelaza, namestanja, nepostojecih penala, izlazak Vojvodine sa finala kupa jer ta kradja na toj utakmici je bila nevidjena do tada)....u Hokeju kad ga vec spominjes, dinara jednog jesinog niste dali za termine u dvorani godinama ali godinama!!!!Tako da, nemojte da se sramotite vise i da pricate raznorazne gluposti kako vas neko ugnjetava i hoce da vas upropasti, jer ima mnogo ljudi koji se svega secaju sta je bilo u godinama iza nas!!!!
s

senseimaster

pre 5 meseci

Zanimljivo je da plačete godinama i ponavljate istu mantru kako vas neko gasi a onda ovaj tvoj dole OOIO nabroji kako Zvezda ne postiji u košarci,vaterpolu,hokeju i rukometu(a ima još sportova ali je on nabrojao samo bitnije,tako sam ga ja razumeo),zaista imteresantno da se jedan klub sistemski gasi ali uvek nekako opstaje a drugi ne postoji u više sportova,ali to je ta vaša istina i pravda i ona stara da 1000 puta izrečena laž postane istina....i u pravu su ovi što kažu da je nezampaćeno ovakvo gašenje na svetu kao u fudbalu i košarci,sa poklanjanjem stadiona,plaćanjem licenci,davanjem miliona iz kase FSS-a (nazvaćemo to pozajmicom) ili sa ovako "mizernim" budžetom u košarci i korišćenjem Arene besplatno....
S

Sve jasno

pre 5 meseci

Kad je sport u pitanju od pamtiveka se zna Zvezda je pravila probleme, varala, mutila, gasila , otimala igrace... Oduvek, mogu dve knjige da se napisu, to znamo mi stariji.Ali ovo sada u posledmjih 10-11 godina je vrhunac, vise se i ne krije da ce oni uciniti bukvalno sve da se docepaju neceg u sportu. Predsednik najavljuje,ne krije se da su standardi i zakoni za njih jedno, uglavnom ne postoje, a za sve ostale drugo. Tu su braca, sinovi , legende, Dzajici, Terzici , Covivi ,Kokeze ,Nedimovici, ma cela bulumenta za koje ne postoji zakon, zatvor niti kazna i gde se oni hvale da su nedodirljivi i da mogu da rade sta hoce samo ako je u interesu zvezde. Tu su politicari, funkcioneri, novinari, botovi koji danonocno rade sve samo da se zvezda favorizuje i oni od toga zive. To je masinerija koja nema drugi posao. A mi smo ti koji ih placamo. Jer ovi gore navedeni, pare koje zvezda i napravi ne zele da dele ni sa kim.Zvezda je postala sindikat, drzava u drzavi. Ona vise i nema puno veze sa sportom.
O

OOiO

pre 5 meseci

@Sale84, znaci, gasila se, priznajes? Ma, ko je to ugasio Becej, Partizan? Upravo je nama i vama sredinom 90-ih Becej uzeo najbolje igrace (isto je posle uradila i milova Buducnost u kosarci), kakve veze Partizan ima sa njima, njihovom sudbinom? Drzali su se dok je na celu kluba bio socijalista Predin, nisu opstali jos dugo posle pada vlasti. Sto se tice bazena, znas li ti otkad je Partizan na Banjici? Vec smo bili prvaci Evrope i pre nego sto nam je drzava (grad, opstina- nebitno) to dala na koriscenje. I kome je trebalo da pripadne bazen, vama mozda? Koliko puta je tvoja zvezda pocinjala u rukometu i vaterpolu, a mozda i hokeju? Koliko puta vas je Muta spasio od ispadanja u kosarci, koliko puta drzava spasavala i brisala dugove u kosarci (najmanje dva puta) i fudbalu? Pises nesto o BFC Beocinu? Covece, vi ste im uzeli Kuzmanovica, Topica i Topalovica, a ne mi! Kako smo mi to ugasili Hemofarm i Radnicki, objasni? Jedino za fudbal mogu da kazem da jeste bilo nekih nekorektnih stvari, ali, nemoj preterivati, osteceni su Banat i Hajduk, niko vise. I nismo mi jedini klub koji je u upravi imao i predsednike drugih klubova, i vi ste takodje imali celne ljude iz Spartaka (Simovica) i Javora (Sekulica), to ti je verovatno prihvatljivo? Zasto je tvoja zvezda pustila BSK iz Borce ako su bili nasa filijala, cak je bio i prelaz iz keca u dvojku?! Kakve crne kradje u fudbalu, samo u sezoni 2007/08 ste bili konkurent(n)i, a Partizan je samo '09 i ' 12 osvojio titulu mnogo pre kraja iako ste bili presmesni o cemu govori i nas niz pobeda u Derbijima. Sto se tice hokeja, nemam podatak o tome, ali, i to je isto jos jedan od sportova u kojem smo bili mnogo sposobniji od vas, kod nas su uvek struka i sistem bili na prvom mestu, zato i nije dolazilo do gasenja naseg kluba, sveli ste nas na mladje kategorije, ali, klub NIJE UGASEN.
b

brine

pre 5 meseci

opet nisi uzeo terapiju ,nije to dobro

Vladan Ocokoljić

pre 5 meseci

Nesto se nisi javljao kad su ti druga izbacili iz tima.
J

Just Water Polo Fun

pre 5 meseci

Bre Fico sto smaras. Malo pogurale sudije da bude dobra tekma. Bio bas dobar vaterpolo.
s

sensemaster

pre 5 meseci

Ako mi nešto ide na q... u životu,bilo koja da je tema,je to kad neko nešto ili nekoga optužuje a ne kaže konkretno šta,već ono tipa "nekih stvari" ,"nekih ljudi","reći ću kad dođe vreme","prepoznaće se oni sami"....reci bre protiv koga ste još igrali pa je bilo 18-15 a ne 18-5....a maltretiranje si doživeo davnih godina od jednog kluba kada si pauzirao godinu dana pa zaigrao za Pro Reko...
К

Косингас

pre 5 meseci

Рече индивидуа који у репрезентацији, а и том клубићу не говори са саиграчима. Што се није вратио у Партизан и помогао? Нееее, иде се за паре у вештачки клуб, никад му доста... Дечко тежак лицемер.
G

Gost452

pre 5 meseci

Ajde bre mrzitelju zvezde imate tim evrope i kukate uvek se nešto žali i kuka pa što si došao u ovo naše vaterpolo dno ako ti smeta...šta da očekuješ od čoveka koji se kune u partizan a ali ipak više voli pare i to ne prvi put da se vraća u srbiju i odlazu u lovarnu sredinu a partizan nek trči po banjici svaka ti čast pokazao si koliko ga voliš.... Ali mora i gradonačelinik a i vanja da dobiju naslednika igraš de ti se kaže
K

KIMI 85

pre 5 meseci

A Novi Beograd je neka institucija pa su svi protiv vas, kme kme.. A to sto Vojvodina koja je dala najvise reprezentativaca se raspada, to ne spominjete. Braca Pijetlovic, Radjen, Cuk, Vapenski, Prlainovic Jadran Herceg Novi, Dusan Mandic Primorac . Te igrace nemojte da svojatavate Partizanu, iako su institucija u vaterpolu, budite realni.
X

XD

pre 5 meseci

I Mandić je morao d prihvati "neku drugu realnost".
Z

Zeljko 1212

pre 5 meseci

Umesto da slavis ti komentarises ovo, mora da se kandiduje za nesto u stranci, zato sluzi VK Novi Beograd
b

balota

pre 5 meseci

Zavadaj pa vladaj, umesto jedne jake reprezentacije koju gleda cela zemlja, napravili 2 mutanta cije utakmice prati 500 gledalaca. Neprijatelji nam nisu potrebni.
б

буквално...

pre 5 meseci

...нико не гледа ватерполо репрезентацију, а ни клубове. Једино се гледала Звезда 2013. и то је то.
O

OOiO

pre 5 meseci

Ko je to gledao zvezdu?! To sto ste imali pomamu jedne sezone zbog nekog instant vestackog kluba, to je samo jedna vasa sramota, Partizan je u Rimu '11 imao navijace! Kakve igrace ste vi dali za reprezentaciju, sta bre pises?!
@

@kompleks

pre 5 meseci

Ko je rekao kompleksasu da je neko dao reprezentativce neko ne? Covek je rekao da je na domacim utakmicama jedino Zvezda 2013 bila gledana da sem toga nije bilo sto je istina, partizan jeste davao reprezentativce ali to zato sto je sa vlasti 20 godina novac isao samo u taj klub i naravno da ce svi biti tamo, poput sapicevog kluba sada. Ubi te kompleks druze
O

OOiO

pre 5 meseci

Prvo, ti si kompleksas, ja to nikako ne mogu da budem. Drugo, to je NAPISAO (ne rekao) taj kojem sam poslao odgovor (imas dole i taj komentar), nista te nisam pitao.
б

буквално...

pre 5 meseci

...је ВК Звезда те сезоне имала посету као ФК Партизан и то су људи плаћали улаз, за разлику од ЈНА. Никада нико други није био гледан. Замолио бих да не поредиш Звезду и Партизан у навијању, увредљиво је.
п

па ево...

pre 5 meseci

...Шапић, Ћирић, Вујасиновић су из Звезде. Највећи играчи у играчи ватерпола.
O

OOiO

pre 5 meseci

A ne, nemoj ti da poredis, niste nam ni do kolena, nasi su pravili bakljadu cak i na sahu, a vi ste jedno vreme odlazili samo na zensku odbojku jer nista drugo osim toga niste ni imali. Za razliku od vas, Grobari prate i fudbal i musku i zensku kosarku, musku odbojku (priznajem da nas na zenskoj bas i nema, a to je mozda i jedino sto mozete da nam spocitate), rukomet, vaterpolo, hokej, ragbi itd. Vujas nije iz zvezde nego iz Primorja, Ciric sigurno nije jedno od najvecih imena u vaterpolu, niko njega ne spominje kao jednog od ikona tog sporta, od njega su veci Ikodinovic i Sostar i Udovicic i Priainovic i Mandic, cak i Savic u kojeg se toliko kunete je pola karijere proveo u Partizanu i kod vas bio tek i jedino u svojoj poslednjoj sezoni, a cak je i sapic jednu sezonu bio u Partizanu za one koji ne znaju. Zna se ko su najveci nasi vaterpolisti svih vremena, to su Milanovic, Vujasinovic i Filipovic (bar od novijih igraca, a tek svi oni stariji sto pripadaju nama, o tome svakako bolje da i ne pisem jer vas tu i bukvalno uopste nema na mapi), sva trojica igrala kod nas, prva dvojica su nam bili i treneri, a bice i taj treci ukoliko se bude bavio tim poslom.
O

OOiO

pre 5 meseci

*JEDNU od ikona (tog sporta)
O

OOiO

pre 5 meseci

OOiO | 02.12.2023. U 12:41 "Za Zvezdu je sve počelo upravo od kupa na Banjici i vatrenog večitog derbija u finalu. Dupke pun bazen, pristalice oba kluba, organizovana podrška i hitac Duška Pijetlovića u produžetku za prekid posta crveno-belih dugog dve decenije. Bio je to prvi poraz Partizana u bitkama za pehar od samostalnosti Srbije, kroz tri godine se revanširao najvećem rivalu u Nišu, a od tada nisu međusobno odlučivali na koju stranu Topčiderskog brda će otići trofej kupa." Za koga? Koliko puta mozes da das isto ime razlicitim klubovima? Oni su u tom finalu dali jedan neregularan gol (veoma vazan, ispostaviloo se na kraju) jer sudije tad nisu primenile pravilo koje je bas neposredno pre toga stupilo na snagu, a ticalo se kornera. Takodje, i onaj gol Sefika je bio posle isteka vremena tj. sut je bio upucen prekasno...
m

max alegri

pre 5 meseci

Sta napravise od srpskog vaterpola, reprezentacije i Partizana, 2 mutanta koja se bore oko trofeja Kupa Srbije... Koji niko ne gleda
а

а...

pre 5 meseci

...што Партизана? Колико знам, најбоље играче су дали Звезда и Војводина.
k

komentator

pre 5 meseci

odnos iskljucenja od 25:13 za Zvezdu, sve govori. Filipe legendo vaterpola, nisi ovo zasluzio
L

Lesak

pre 5 meseci

Sto se ne javi legendo, kad ti druga isterase iz tog kluba! Nisi li izjavio da nikad neces vise igrati u Srbiji, da u Grckoj zavrsavas karijeru.. Ali za pare se sve prodaje
g

gost18xx

pre 5 meseci

ako necija rec treba da ima tezinu zo je njegova. Kapiten, sportista i ljudina
T

Top Gun

pre 5 meseci

Filipe zato je vaterpolo i propao. Iz čiste sujete pokušavaju da od Zvezde naprave nešto.
l

ludilo...

pre 5 meseci

pa sto onfs ne fovedu zvezdi igrace kao sto su novom beogradu? ako je tacno to sto kazed
e

ejjjj

pre 5 meseci

ahahhshshshsh i to na vesti o projektu nbg
V

Vamos

pre 5 meseci

A lijepo su stari rekli: ‘Ne pravi se pita od g…..’
n

nik85

pre 5 meseci

Ti znas sta od Zvezde pokusavaju da naprave. druze toliko bitan sport da jedne godine sklopili solidnu ekipu i postali prvaci Evrope. Kad osvojite u fudbalu nesto dodji pa pisi ovde o Zvezdi. Sedi 1

Ms

pre 5 meseci

@nik85 | Da je tako lako sklopila gotovo ceo tim sastavljen od bivsih igraca Partizana i ne bi ni tada uzela da Pro Reko nije odustao od takmicenja kao i Mladost iz Zagreba i Vasas eto kako stici do vrha.
O

OOiO

pre 5 meseci

@Ms, ne "samo" Pro Reko. Mladost i Vasas nego i Posilipo, Primorje (Rijeka) i svi crnogorski klubovi.
N

Nedaje in Bom

pre 5 meseci

je l prati neko ovaj sport?
D

DraganKojic

pre 5 meseci

Cuj Novi Beograd morao da se bori protiv svega...
i

i

pre 5 meseci

hahahhahahahhaha evo ga jos jedan Sapic i Udovicic...
2

2 na 2

pre 5 meseci

Važi, najbolje da ste pobedili odmah bez igre. Vaterpolo je klasičan sudijski sport u kome ima svega i svačega. Da ste toliko bili bolji rezultat bi sigurno bio onakav kako tvrdiš. Apsolutno nesporno da ste bolji, da je bilo pomalo i sudijskog navlačenja... Al prilično sam siguran da je ovo kmečanje moguće samo u Srbiji, iako svuda sudije navlače, kradu. Nego gde si bio da se javiš za komentar kad je Mandić izbačen iz tima. To je daleko spornija stvar od toga dal je bilo 18:15 ili 18:5.
a

asi

pre 5 meseci

Hoce sudije da kradu. Al samo ovde uvek za jedan tim. u svim sportovima.
2

2 na 2

pre 5 meseci

Samo se vi grobari ne javljajte... Vi i kad kradete stojite sa onima koji protestuju zbog krađe. Sudije vas guraju u fudbalu, košarci i vi se javljate da komentarišite...
v

vss

pre 5 meseci

Asi ocigledno nisi upoznat ciji je klub Radnicki (ne privatno, vec koji ga je bivsi veliki vaterpolosta podigao na ove grane). Da ti pomognem: najbolji golgeter svih vremena! Ne znam zasto bi se onda kralo za Zvezdu… Inace, po tome koji klub ima najvise trofeja u istoriji jasno je za koga se najvise kralo. A u kosarci je mnogo vidljivije za koga se stalno krade, i to ne samo nase, vec i sudije sirom regiona i Evrope! Pomoc: nije Zvezda!
N

NZ

pre 5 meseci

A kako bre da se krade za zvezdu u kosarci i vaterpolu kad je vise nema? Znaci, ako ste vi najtrofejniji u fudbalu, priznajes da ste najvise i krali? Ne kazem da nije tako, ali, lepo je to cuti i od vas.
з

зззртттуруњосч

pre 5 meseci

Филиповићу јел то у клубу где један капитен репрезентације, дечко који је дао много доживео мобинг?
d

d. g.

pre 5 meseci

Da li se pitaš zašto je tako? Koliko navijača imate? Došao si u plastiku i nečem se čudiš.
v

vlajkoludi

pre 5 meseci

plastika, za razliku od giganta drugog finaliste, u kom su do pre 10 god igrali poluplivaci
O

OOiO

pre 5 meseci

A koliko vi imate i koji vam je ovo vec klub po redu? Cuj, oni su plastika, a vi klub neki sa tradicijom, nije nego. Pre ce biti da je udario junak na junaka.
F

Fićko.

pre 5 meseci

Šta taj zna?? Ovde ide kako mora.. 1, zemlja, 1 klub, 1 vođa, 1 partija. Sledeće godine igraj za Pro Reko uzmi pare i šibaj iz blata.. Vrati se kad ovo prođe.
m

molanius

pre 5 meseci

U petercima 5-0 za zvezdu, iskljucenja 18-12 u zvezdinu korist.