Komentari na vest

FIVB unela velike promene: Na sledećem SP sedam mečeva do zlata, a sada je bilo čak 12

S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Zato je ovo najsjajnije zlato u istoriji odbojke i uopste sporta. Pobjediti rivale, dominantno dva puta...prvo u grupi a onda i u eliminacionoj fazi...to je nevjerovatan podvig i koliko je tesko u bilo kojem sportu.
g

gost456

pre preko 1 godinu

Iskreno mislim da je 32 ekipe previse. Tacno i na ovom sp je bilo bar 5,6 ekipa koji su totalno zalutali. Odbojku na dobrom/vrhunskom nivou igraju tacno tih 16ekipa sto igraju VNL i ajde da kazemo jos 4,5 timova ( Rusija, Francuska je ok, Hrvatska i Argentina i uz Hak Svedska) Bice dosta meceva u toj grupnoj fazi koji ce biti poigravanje, i u top 16 ce proci ove najkvalitetnije ekipe. Ipak nije to fudbal gde Senega moze da namuci ili remizira sa Holandijom, npr Kenija ne moze ni set da uzme a kamoli da pobedi ove jace timove Isto kao i na EP u odbojci sto je i Terza rekao onaj broj od 16 timova je idealan, ovako se rasuo kvalitet jer dosta je veliki jaz izmedju tih prosek i slabih ekipa (npr Bosna bi se jako tesko plasirala da ima 16 timova)
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Spanjolke bi obrisale patos sa Hrvaticama a moguce da bi dobile i Argentinke.Imaju nekoliko dosta dobrih odbojkasica pogotovo mladjih.Zbog zdravlja je morala da prestane sa odbojkom Ana Eskamilja koja je dosta dobra,Maria Segura Paljeres opasna,Rakel Montoro je od FIVB izabrana za jednu od najtalentovanijih mladih odbojkasica u ovom trenutku,Alba Sancez ume da se snadje sa nekim bas teskim loptama,Ariadna Priante je isto bas dobra a ima tu jos nekoliko zanimljivih devojaka.Slaba im je liga ali devojke napreduju,sve cesce se odande sele u Nemacku i Francusku pre svega ali i Italiju ponekad.Verujem da bi nasi timovi ozbiljno trebali da imaju u vidu da i tamo potraze neku devojku kao pojacanje.Za ostalo se slazem sa tobom.
G

Gost 1960

pre preko 1 godinu

Neverovatna lutanja u sistemu takmicenja na SP. Kao da rade novokomponovani srpski politicari, ali ni svi drugi u svetu nisu drugaciji. U stvari, po ovom sistemu kao na ovogodisnjem SP dobija se pravi svetski prvak. Imali smo privilegiju da to bude nasa reprezentacija. Bravo za nase devojke.
D

Dzoe

pre preko 1 godinu

Sistem je bio i vise nego ocajan. Uvek su se ukrstale grupe u cetvrtfinalu, prvi sa cetvrtim iz suprotne. Ove godine iz nekog razloga nije bilo ukrstanja pa smo imali dva puta mec sa amerikom i dva puta sa poljskom. Nigde veze.
G

Gostо

pre preko 1 godinu

a хоће ли опет измишљати оне табеле где на прву позицију стављају домаћина?
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Eee... Daleko je 2026 godina. Oni su sad za vreme prvenstva menjali pravila a ko zna sta ce uraditi do iduceg