G2 na FaZe u četvrtfinalu, Falkons protiv ENCE

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.02.24. | 09:59

Četvrtfinala su na program u petak

Mečom između ekipa G2 i Heroic je završena grupna faza IEM Katovice 2024, nakon čega je bilo jasno kako će izgledati plej-of parovi među kojima se izdvaja veliki derbi između G2 i FaZe u četvrtfinalu.

Iako je na turnir došao kao jedan od glavnih favorita, FaZe je izgubio od za sada nezaustavljive ekipe Team Spirit u borbi za prvo mesto A grupe, zbog čega nisu uspeli da se plasiraju direktno u polufinale.

Izabrane vesti

Pred njima će sada biti težak zadatak da pobede G2 koji je znatno bolje igrao nego prethodnog dana i koji je savladao Heroic u odlučujućem meču za prolaz dalje o čemu smo detaljnije pisali u ovom tekstu.

Pobednik ovog meča će u polufinalu ići na MOUZ, koji je demolirao ENCE 2-0 (13-5 Vertigo, 13-3 Ancient) za vrh grupe B.

U drugom delu baraža ENCE i Falcons se sastaju u četvrtfinalu. Nekadašnje trio ekipe ENCE će imati priliku da zaigra protiv svoje bivše organizacije koja će imati ogromnu podršku domaće publike i biće izuzetno velik izazov za Team Falcons.

Pobednika ovog duela u polufinalu čeka Team Spirit, ekipa koja je za sada pokazala najviše na turniru i u plejof ulazi kao favorit za titulu ako nastave da igraju u ovom tempu.

Četvrtfinala se igraju u petak 9. februara. Od 16:30 igraju ENCE i Falcons, a od 19:30 FaZe i G2. Dok se polufinalni mečevi igraju dan kasnije.


tagovi

esporte-sportsE-SPORTS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara