(©FIVB)
(©FIVB)

Gabi Gimaraeš biranim rečima o Tijani Bošković: Nije sa ove planete, trudim se da naučim mnogo od nje

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.12.23. | 15:45

Brazilka iznela pohvale na račun srpske reprezentativke

Svi koji prate odbojku znaju šta znači za ovaj sport Gabi Gimaraeš. Čuvena brazilska odbojkašica već godinama igra na vrhunskom nivou, kapiten je najboljeg kluba na svetu Vakifbanka, glavna uzdanica nacionalnog tima...

Kada takva igračica iznese na nečiji račun reči hvale - onda je jasno koju težinu te rečenice nose.

Izabrane vesti

U intervjuu koji je dala za "SkorerTV" govorila je o najboljoj srpskoj odbojkašici Tijani Bošković. Upitana je za igračicu koja joj je inspiracija u prvenstvu Turske i bez dileme je izgovorila njeno ime.

"Ja ne verujem da je ona sa ove planete... Sve lopte napada. I kada je idealno podignuta i kada je loša. Neverovatna ličnost. Trudim se mnogo da naučim od nje. Iako nije na istoj poziciji, stvarno pokušavam da naučim iz njene igre. Ona je dobar primer za mene. Snažan karakter, mentalno mnogo jaka osoba. To mi se mnogo sviđa", ispričala je Gabi Gimaraeš.

Nije zaboravila i još nekoliko moćnih imena.

"Ima mnogo napadača. Ako pogledamo na mojoj poziciji tu su i Ana Kristina i Arina Fedorovceva. Međutim, kada imate igrača kao što je Bošković, onda je ona jedino što mi pada prvo na pamet", uz osmeh je rekla Gabi.

Brazilka i Srpkinja su velike rivalke na terenu, bitke vode na dve scene - i u opremi Vakifbanka i Ezačibašija, a i u dresovima Brazila i Srbije.




tagovi

Tijana BoškovićGabi GimaraešvakifbankEzačibaši

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara