Komentari na vest

Gocić i Soro o odstranjivanju Mandića, navodnom radu protiv reprezentacije, teškim odlukama i pritisku...

B

Bivši vaterpolista

pre oko 1 godinu

Odgovor za "@petka": braća Pjetlović ponikli u VK Vojvodina,Branislav Mitrović VK Vojvodina,Prlainović VK Herceg Novi,Mandić VK Primorac iz Kotora,Rašović VK Crvena Zvezda...,nisu svi ponikli iz VK Partizan.
С

Срба

pre oko 1 godinu

Поделили пасоше странцима, црногорцима Ћетковићу и Перковићу, голману бразилцу, Грузијцу Шушиашвилију, Грку Влахополусу који је сад капитен пре капитена српске репрезентације Јакшића, само још Скумпакис и Гранадос немају српске пасоше, толико о бризи за српски ватерполо….
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Prosto i jednostavno promeniti ovaj sistem u vaterpolu uloziti u sve vaterpolo klubove u Srbiji kao u Novi Beograd i bice dobro.Jaka liga garantuje jaku reprezentaciju.
М

Мињоле

pre oko 1 godinu

Суноврат репрезентације почео је уништавањем ВК Партизан.
p

patetika

pre oko 1 godinu

:'(
P

Petka

pre oko 1 godinu

Kako sunovrat reprezentacije kad smo zadnjih godina osvojili sve što se može osvojiti , kao nikad do sada . Dosadni ste više sa tim vašim klubom , ovo što se dešava nema veze sa vama . Nebitni ste
@

@petka

pre oko 1 godinu

Pa ciji su igrači osvojili sve sto se moglo osvojiti, svi osim Randjelovica ponikli u Vk Partizan.
c

cao cao

pre oko 1 godinu

Nemas ti pojma o situaciji u Srpskom vaterpolu kad takav komentar dajes
N

No Respect

pre oko 1 godinu

Dajte više te dokaze ko vas to "uništava" i kako? Ako je "uništavanje" otpisivanje vaših dugovanja i dobijanje bazena za džabe onda vam treba verovati.I još jedna stvar - ne,niko osim vas i ne treba da postoji,sve su trebali da upumpaju kod vas a ostale klubove pogasiti.
D

Drmrpr

pre oko 1 godinu

Ma i recesija, zemljotresi, rat u Siriji, Ukrajini... Sve je to zbog vas jer vaterpolo nije ni postojao pre vas a ni posle...
J

Just Water polo fun

pre oko 1 godinu

Partizan jeste u nevolji ali nije uništen. Resetovan je pre 2 godine-loše a onda ponovo ove godine kada su se definitivno okrenuli svojoj deci. Prvi tim se većinom sastoji od momaka iz Partizanove škole rođenih u ovom milenijumu sa izuzetkom 4-5 igrača. Prosek godina tima je ispod 21 godine od čega 9 od 20 igrača 1. tima je 2004 i mlađe. Ove godine su osvojili kup za 2005, 07 i 09 godište (praktično sve mlađe kategorije - prvenstvo tek predstoji)...tako da nema potrebe za kukanjem ali treba podrška klubu da ovako nastave i eto opet Olimpijade i zlata....toliko. Podržite klub ako ste ljubitelji vaterpola i Partizana naravno. Ja gledam sve utakmice u BGD, imam i sezonsku kartu...to je put kao i za KK.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

A da niste malo i vi krivi za loše rezultate? Da niste napravili Psž u vaterpolu.
y

yyyyy

pre oko 1 godinu

Sto ne spomenete da je taj isti Mandic posle saopstavanja odluke okupio saigrace u kaficu i trazio od njih da strajkuju, da bojkotuju i treninge i utakmice, medjutim svi su odbili.
d

dadadada

pre oko 1 godinu

Ovi smišljeno rešili da uništaavaju reprezentaciju.
Б

Брдско говече

pre oko 1 godinu

Мандић уништава сам себе као прво. Не треба му да иде да се опија по београдским клубовима, да пред људима дави саиграче... Најбоље би било по њега да промени клуб, да иде негде где ће показати своје потенцијале. Не лежи му улога лидера то је чињенично стање.