Golman Crne Gore: Nisam hteo da vrištim i pravim scene... Da ometemo Srbiju i Island i odemo u drugu rundu

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 12:33

"Sigurno neću da pokleknem kao nijedan saigrač. Kada ne ide dobro pokazuje se ko je ko", kaže Nebojša Simić

Crna Gora je razočarala na startu Evropskog rukometnog prvenstva, pošto je poražena od Mađarske u prvom kolu Grupe C, ali golman Nebojša Simić veruje da selekcija koju predvodi Vlado Šola može do naredne faze takmičenja, iako je očekuju okršaji s najtežim rivalima u grupi - Islandom i Srbijom.

Odlični čuvar mreže veruje da popularni Lavovi mogu da nadoknade propušteno, a prema njegovom mišljenju, osnovni problem protiv Mađarske bila je odbrana. Posebno u prvom delu utakmice.

Izabrane vesti

"Sigurno neću da pokleknem kao nijedan saigrač. Kada ne ide dobro pokazuje se ko je ko. Imamo Island i Srbiju, idemo da ih ‘ometemo’ i odemo u drugu rundu. Kada bismo se predavali na prvom koraku, ne bismo bili Crnogorci. Iznenađen sam pristupom u odbrani. Zatečen sam, niko nam nije mogao lako dati gol kao oni. Gotovo su šetali kroz našu odbranu. Nisam htio da vrištim, da pravim scene, čekao sam igrače da dođu sami sebi. I došli su, u drugom poluvremenu je bila ta naša odbrana, muški smo je odradili", rekao je Simić.

Ostaje žal za posljednjim napadom i prilikom da se izbegne poraz.

"Propustili smo toliko šansi u drugom poluvremenu, mislim da je ovo bila naša utakmica. Koliko smo bili loši u odbrani u prvom poluvremenu, toliko smo bili loši u napadu u drugom", zaključio je reprezentativni golman.

Naredni meč Crna Gora igra u nedelju protiv Islanda od 18 časova, dok će se od 20.30 sastati Srbija i Mađarska.


tagovi

EHF EURO 2024Evropsko prvenstvo u rukometurukometno EP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara