Vanja Grbić (©MN Press)
Vanja Grbić (©MN Press)

Grbić o zlatnoj generaciji: Nismo bili prijatelji, nikad trofej u restoranu nismo proslavili

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.03.24. | 20:24

Vanja se prisetio kakva je atmosfera bila među reprezentativcima koji su napravili ogroman uspeh u Sidneju

Mnogi su zbog njih počeli da treniraju odbojku. O olimpijskom zlatu 2000. godine priča se i danas, a svi ti igrači su idoli mlađim generacijama.

Iako je na terenu delovalo da su pravi tim i da van terena savršeno funkcionišu, nije bilo baš tako.

Izabrane vesti

Jedan od glavnih igrača te legendarne reprezentacije Vladimir Vanja Grbić u emisiji "360 stepeni" prisetio se atmosfere koja je vladala među momcima koji su napravili ogroman uspeh u Sidneju.

"Nije bilo složnosti... Kad vidiš našu reprezentaciju rekao bi sve savršeno. Tako i treba da izgleda zato što se mi nismo okupili da idemo u kafanu ili da pijemo kafu. Mi smo se okupili da svom narodu donesemo zlatnu olimpijsku medalju. I radili smo sve za to. Kidali... Ne mora uopšte da znači da mi svi to treba da vidimo na isti način. Ali naše delovanje treba da se sklopi u jedno da bismo došli tamo gde treba da dođemo. To je suština", ispričao je u emisiji "360 stepeni" Vanja Grbić.

Nastavio je još slikovitije da objašnjava o njihovom odnosu...

"Mi nikad nismo popili jednu kafu zajedno. Nikad nismo otišli u restoran da proslavimo pobedu ili neki trofej. Nikada... Nismo bili prijatelji. Imali smo ozbiljne razmirice između sebe", rekao je Grbić.



tagovi

Vanja Grbić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara