Paola Egonu (©CEV)
Paola Egonu (©CEV)

Gvideti o odlasku Egonu u Milano: Kada se mnogo puta čuje neki trač, on je obično onda istina

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.03.23. | 16:56

Selektor Srbije i trener Vakifbanka je posle meča pričao o saradnji sa Italijankom

Dva trofeja su već izgubljena, Vakifbank je ostao u trci za još tri. Jasno je da prethodnu sezonu sigurno neće ponoviti, jer su Gabi Gimaraeš i drugarice tada ostvarile skor 5/5 kad su pehari u pitanju.

Sve češće u medijima može da se pročita da turski klub na kraju ove takmičarske godine završava saradnju sa Paolom Egonu. Sledeća destinacija trebalo bi da bude Vero Volej Milano - klub koji je Vakif eliminisao u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izabrane vesti

Posle revanš meča u Milanu Đovani Gvideti je od novinara dobio pitanje vezano za sudbini Paole Egonu... Njegove reči mogle bi na neki način da budu potvrda odlaska u Vero Volej.

"Kada se mnogo puta čuje neki trač, on je obično onda istina", prokomentarisao je na tu temu Gvideti.

Bez obzira na promene koje su već izvesne, ekipa će morati do kraja sezone da se koncentriše samo na stvari na terenu. I dalje postoje šanse da njihova zajednička misija bude uspešna.

"I dalje možemo da osvojimo tri trofeja - Ligu šampiona, Kup Turske i prvenstvo. Sve to možemo sa Egonu. Ostalo više nije važno. Ponosan sam što je treniram, imamo dobar odnos i srećan sam što napreduje. Protiv Milana je igrala malo slabije nego u Istanbulu, ali pre svega se tu radilo o igri protivnica. Kad vidim kako naporno radi svakog dana kako bi naučila nove stvari, ispravila greške, razmela kad može, a kad ne može da pogreši. Svakog dana dolazi na trening da bi postala bolja".

Pohvalio je Italijan protivničku ekipu, koja je na revanšu pružila sjajan otpor aktuelnom šampionu Evrope.

"Mi smo navikli da stalno idemo uzbrdo, a napredujemo i ove godine. Bilo je veoma teško, Milano je odigrao neverovatnu utakmicu. Retko sam video da se timovi tako brane. Stvarno čestiram devojkama i treneru, jer je bila dobra utakmica. Ova pobeda je dobra znak za nas. Prvi put sam bio u ovoj hali, atmosfera je baš lepa, mislim da je pobedila odbojka, a ne jedan klub", zaključio je Gvideti.


tagovi

OK MoncavakifbankĐovani GvidetiPaola EgonuCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara