Komentari na vest

Gvozdeni Majk i omiljeni nokaut od 44 (VIDEO)

g

gost....

pre 12 meseci

Holifild i Luis su dosli mnogo kasno, kad se Majki vec naboksao i prebio nema koga nije jer znali su sta bi im se desilo pogotovo Holifild, Luis je i dosta mladji pa nije bio u toj klasi.Naj boxser svi vremena takve udarce nije imao niko nit ce imat.pozzz
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Tajson se smatra u Americi najjacim bokserom 80tih godina. Da su Holifild i Luis bili sa Tajsonom u ringu u periodu od 1985 do 1989 nikakve sanse ne bi imali. Tajsona je zatvor upropastio. Kada je izasao iz zatvora 90tih on vise nije bio onaj bokser iz 80tih, izgubio je na brzini kretanja, na brzini tehnike, na brzini udaranja, na inteligenciji u borbi....to su izjavili njegovi bivsi treneri. I Klej je izjavio 1996 jos dok je mogao da govori, da Holifild ne bi nikakve sanse imao protiv Tajsona da su se sastali 10 godina ranije.
M

Mop

pre 12 meseci

U ono vreme je Skrin Sport je sve prenosio. NBA, boks i ostalo. Nervirao me jer mu meč uglavnom kratko trajao😊. Razbijač je ozbiljan bio.
И

И

pre 12 meseci

Mislim da bi od 10 mečeva Lennox Lewis pobedio Tajsona bar u 8. Da su se i tad sastali. Ali to je naravno moje mišljenje i ne moram biti u pravu. Tajsona sam svakako voleo najviše da gledam.
S

Salesman

pre oko 1 godinu

Legenda. Omiljeni bokser. Ali kako je ova zver izdrzala tolike udarce dok napokon nije pao… neverovatno.
И

И

pre oko 1 godinu

Велики коцкар у рингу због недостатка висине, стално је ишао на нокаут, на све или ништа. Могао је убити у рингу било кога, али и изгубити од било кога. Такав стил. Врло мало тактике, квалитетно избегавање удараца и муњевити ударци и контранапади. Зато су људи толико волели да га гледају и кад је био добар и кад није, увек би изашао да се побије жестоко. И зато је било тешко наговорити људе да се боре са њим. Изузетно опасан пре свега.
f

fore

pre oko 1 godinu

Majk Tajson na vrhuncu se može staviti u top 10-15 boksera ikad. Svakako najatraktivniji za gledanje, kao Ronaldinjo u fudbalu. E ta atraktivnost, činjenica da je iz Amerike, da snima holivudske filmove,ovamo odgriza uvo u ringu, problemi sa zakonom i tako dalje, napravili su od njega takvu komercijalnu aždaju, da deluje da je to najbolji bokser jedne ere. Ali to nije istina. Tajson je razarao protivnike srednje klase kada je bio na vrhuncu, nije imao velikih borbi. Holifildu nije mogao ništa i to dva puta. Ne računam posle zatvor i prebijanje od strane Luisa, itd. Ali evo Luis, koliko klinaca zna za njega? Šta ti je komercijala ustvari. Verovatno najkompletniji bokser, pa možda u istoriji. I visina i snaga, brzina, inteligencija, tehnika, sve. Pobedio svakoga, evo i posle 20 godina jedini koji je držao sve moguće titule u boksu istovremeno. Tukao Morisona, Brigsa na vrhuncu, dva puta potpuno dominirao nad Holifildom, nokautirao Tajsona (stoji da Majk nije bio pravi, ali i Luis je imao 37 godina), sa 38 godina dao šansu Kličku sa 32 godine i na vrhuncu i dobio i njega. Dobio sve sa kojima se borio. Niko živ ga ne pominje jer je bio običan lik.
V

Vasilis

pre 12 meseci

Apsolutno tacno. Tajson=Ronaldinjo. Svi ih obozavamo, govorimo da su najbolji iako smo svesni da to nije realno.
S

Saturn

pre 12 meseci

Sve lepo receno , Ja Ronaldinja najvise volim al kad pogledas uspehe sa klubovima , reprzentacijom , golovi , asistencije trajanje to su Messi i Ronaldo ... Isto tako i u Boksu oko Tajsona se pravio veliki hajp kao nestasni momak , al da je najbolji nije , u top 10 - 15 svakako .. Isto sto bi i pre pogledao Tajsonov Mec pre nego bilo ciji kao i u fudbalu pre bih gledao Ronaldinja nego Ronalda