Komentari na vest

Hladan tuš od Japanaca u Brazilu, Orlovi doživeli poraz i pad na FIVB rang listi

2

28

pre 23 dana

Prvo treba da nauce da serviraju, kako ko dodje na servis odmah znas da se da udari u aut. Jedan nekim slucajom i pogode, ali da vezu dva servisa za redom, to nema sanse, a ovi sto serviraju sa zemlje to nije za komentarisanje.
G

Gost54321

pre 23 dana

Jos samo kosarka ostala.
n

noleeeeeeeeeee

pre 23 dana

cim jedan tim postane sampion srbije u nekom sportu, taj sport propadne.
n

nadrealnon

pre 23 dana

A u zadnjih 5,6 god je cevtao...ahahhahaaha
M

Montipajton

pre 23 dana

Mozda je trebalo da se razmislja o Olimpijadi (ciklus od 4 godine izmedju olimpijskih igara) a ne na same olimpijske igre: vec sada zapoceti ciklus za OI 2028. kada je jasno da su ove izgubljene...
S

Svi drugi

pre 24 dana

U odbojci Kuba, u rukometu Švajcarska, u košarci Alba, Virtus. Svuda su nam lagali, da idemo, da smo se kvalificirali.
T

Tomaš ue

pre 24 dana

koliko smo bedni postali u odbojci..kad nas Japanci ladno..nako..iz zezanja..3-0..tuga i čemer..ne treba ni da idemo na olimpijske..postali smo..ispod-prosecna ekipa..tuzno..al istinito..a sto je najgore..nemamo igrača na vidiku..tuga
R

Realnost

pre 24 dana

Pa mi ako ne mozemo da iskoristimo priliku da se plasiramo kad je francuska domacin, a rusija ne ucestvuje necemo nikada
7

738292

pre 24 dana

Nama je sreca da smo u Ligi nacija.Koliko se ulaze u odbojku ne znam sta ocekujete od reprezentacije.Jedna Turska je iza nas sa ogromnim ulaganjem jakom ligom i uslovima za rad.
I

Ivan...

pre 24 dana

Odbojku smo izgubili nazalost kao jedan od nasih nacionalnih sportova. To je bio nas sport, kao kosarka. Sada smo samo ucesnici.
M

Ma da bre to

pre 24 dana

Brate moj, jel znas ti sta je pojam nacionalni sport? Ja bi rekao da je u srbiji nacionalni sport fudbal, kosarka i tu da zavrsimo. Pojam nacionalni sport je kompletan sistem organizacije sa jasnim ciljem od poceka do realizacije....jel to osbojka? Rukomet? Vaterpolo? Koji ceni sistem....to su spoetovi u kojima smo bili sobri na talenat, znanje pojedinih ljudi, nikako na uslove i pomoc drzave!!!
V

Vitez

pre 23 dana

Odbojka u SFRJ nije vredela pet para. Uspon u ovom sportu usledio je od skidanja sankcija 1995. i vrhunski rezultati su postizani do skoro. Sada se izgleda vraćamo na ono vreme pre 1995. To važi naravno za mušku odbojku.Žene su i dalje jake kao zemlje,a stižu i novi asovi.
n

neverovatno

pre 24 dana

Todorovic i masulovic krecu? Da li je neko znao iz tima da smo mi ovde mogli i 15 poena da uzmemo? Zna li neko da nije isto izgubiti 3-0 ili 3-1? Zna li neko iz tima i saveza kako ovo sve funkcionise? Sta je sa ivovicem??? Nas je kuba vec prestigla. Sutra posle poraza od brazila, kuba dobije japan i kuba +20 od nas
r

rea

pre 24 dana

Ekipa koju Japan demolira - koja je poenta odlaziti na Olimpijske igre?
P

Poenta

pre 24 dana

Ma necemo mi ici na igre. Niko nije bio realan iz saveza. Kaze jaglija u studiju moramo da iskoristimo ovu veliku sansu i odemo u pariz. Bice nam dovoljne 2 pobede. — 2 POBEDE? je l zna neko kako ovo funkcionise u savezu? Mi sa 2 pobede, kuba sa 4 i oni su na +20-25. Realno, ovaj tim je dao svoj maksimum 2019. Ali s druge strane, nema ko drugi da igra. Tako da ajde bar da uzivamo ove god u ovom proseku, jer sledece godine necemo moci ni iran da dobijemo.
G

Gost 28289

pre 24 dana

Japan je ozbiljna ekipa.Nije sramota izgubiti od njih.
r

rea

pre 23 dana

@Poenta, da se ne lažemo, Iran je jača selekcija od nas poslednjih 5-6 godina sigurno. Meni je bilo veliko iznenađenje što smo ih dobili relativno lako. Japan je, s druge strane, ekipa koja je došla do nekog osrednjeg nivoa grupne faze svetske odbojkaške smotre, tako da od njih biti demoliran je itekako sramota. Kao u fudbalu da izgubiš 5-0 na SP od, recimo, SAD-a.
p

prema ocekivanju

pre 24 dana

B tim Japana resio je A tim Srbije za nekih 65/70 minuta. Nema se tu sta reci. Igra macke i misa. Atanasijevic? Kapur? Kovacevic? Todorovic? Energija Japanaca daleko iznas srpske plus sto su bolji u svim elementima. Pariz nije realan za ovaj tim. Treci turnir ce biti tek oprostaj nekih igraca od reprezentacije. Kolakovic sokiran. Samo se pitam sta je on to ocekivao?
G

Gostimirko

pre 24 dana

Kolaković???? Pozdravite se sa OI. Ko uopste ima ideju takvog gubitnika postaviti za selektora. Jedino ako im nije cilj debakl na svakom takmicenju.
B

Brundo

pre 24 dana

Neka ga Kolakovic.Dobar je on.Najniza reprezentacija u Ligi Nacija mu je napravila 9 blokova.Mi njima samo 5.Kod nas nijedan dvocifreni igrac.Kod Japanaca dvojica.
D

Dule_81

pre 24 dana

Jezivo nasta lici reprezentacija vec tri sezone, Uros Kovacevic igra polurekreativno, smec servisi mu zavrsavaju na pola mreze, prijem mu je jos gori, realizacija mizerna, tehnicari nedovovoljno precizni, Masulovic slab, Kramanovic igra koliko moze, na sve se nadovezala problem sa zglobom Nedeljkovica posto ne vidim drugi razlog zasto niie igrao