Komentari na vest

Hoće li neko na vaterpolo?

Z

Zn

pre preko 2 godine

Hoce i trebalo bi, bilo na vaterpolo ili drugi sport, super bi bilo ugledati se na ove momke u svakom smislu, a ne na neke koji su samo dolari u glavi
9

951357

pre preko 2 godine

Svi znamo kome je ovo upućeno...
j

ja psv !

pre preko 2 godine

bas bitan sport
Z

Zn

pre preko 2 godine

Ne, ti psv si bitan, smesno!
K

Kidi

pre preko 2 godine

Skupilo se 11 drugara i ja, hocemo da iznajmimo termin da igramo vaterpolo (niko nikad nije trenirao). Prvo ni jedan bazen nema slobodan termin ili treniraju ili naplacuju za gradjanstvo. Niko nema manje golove (drze ih zakljucane), ovi pravi golovi su jednostavno preveliki za nas obicne. Loptu kupis sam. Moras da zakupis ceo bazen na 1 sat (ili pola - sto je 15000), kad podelis na nas 12 svako treba da plati preko 1000 za termin, sto je suludo. Samo 1 bazen nam je izasao u susret (imali smo poznanstvo) Milan Gale M. Dali su nam manje golove, 500din po coveku i imali smo nase lopte. Ali je i to bilo na ozbiljnu foru. Predlog bazenima: ubacite termine sutiranja na gol, dajte golove, lopte i naplatite po ceni plivanja 300din po osobi. Mnogi bi probali u Bg. Em sto je zdravo za zglobove i kosti, za disanje, ne znojis se - cak rashladis, ne mozes da iskrenes nista, kao na basketu i fuci. Tezak jeste, ali nam je nekako u krvi. Jedan od najlepsih termina koje sam igrao, steta sto je trajalo samo 2-3 god.

Booster

pre preko 2 godine

A sad zamisli kako je klubovima koji placaju istu cenu za najmanje 10 sati nedeljno
N

Nikola__

pre preko 2 godine

Ja ne mogu, timarim konja
F

Familija

pre preko 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI NAPRED SRBIJA
G

Gost 91

pre preko 2 godine

Patriota do koske i veliki igrac ... Prosto gromovi izlaze iz njegove levice ... Bravo MAJSTORE !!!!!
I

Ivan OL 91

pre preko 2 godine

Žalosno je što se ovim momcima daje pažnje samo 15 dana godišnje, sad kad počne nacionalno prvenstvo, ogromnu većinu neće biti briga za to. A sa druge strane se uzdižu neki koji srećno izvuku bod protiv Portugala i jedva pobjede Azerbejdžan i kombinovani sastav Republike Irske.
D

Dejan_996

pre preko 2 godine

Nije on pozvao srpske klince, nego je prozvao Jokica
G

Gost775

pre preko 2 godine

Neka hvala, termin i fudbal to se igra... Svaka čast za vaterpoliste, ali fudbal je fudbal...
G

Gos

pre preko 2 godine

E upravo to. Mnogi tumače ovu izjavu kao neku prozivku Jokića, ja sam razumeo to da želi da pozove klince da se bave vaterpolom. Na žalost i ovi pozivi su bezuspešni baš iz navedenog razloga, finansija. Klinci koji kreću da se bave vaterpolom brzo gube želju jer je zbog finansija klubova osnovni cilj trenera mlađih kategorija da zgrnu što više love od roditelja koji imaju da se "isprse". Talentovaniji klinci turnire provode kućama dok na njih idu drugi manje talentovani samo zato što njihovi roditelji nisu mogli ili hteli da plaćaju dodatno kako bi osigurali mesto u timu deci.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

nije lepo porediti šampione i debelog konjušara
С

Србин

pre preko 2 godine

Fenomenalan momak, mlad, uspesan, porodican, najbolji igrac novije generacije, sa nebeskom levicom! Sve najbolje Dusane Silni !