Komentari na vest

Hrvati će podići trofej usred Beograda: Jug ohladio Gocićev drim-tim, Dubrovčani kroz penal-dramu do finala

S

Stevica Čvarkov

pre oko 1 godinu

Još da se zvezda partizan ili radnički pobrinu da ne osvoje našu ligu i to je kraj ovog proekta ovoliki novci za nula trofeja čestitke svakom iskrenom ljubitelju sporta
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Slaba liga, jaka reprezentacija. Jaka liga, slaba reprezentacija. Samo kod nas!
Z

Zoki Su

pre oko 1 godinu

Reci "VKP otima decu od drugih klubova" je krajnje neumesno i neprihvatljivo. Razlika izmedju VKP danas VKNBG je u tome sto su najtalentovanija deca od 14,15 i 16 godina dolazila u VKP za stipendiju od 200e. koju nisu mogli da dobijaju redovno ali su postajali Svetski ,Evropski i Olimpijski sampioni za Srbiju. Danas ,igraci u VKNBG dolaze iz drugih zemalja i srpski formirani igraci se vrate,ugraju za 250,300 i vise hiljada eura godisnje. I nista ne osvoje a srpski vaterpolo nikada nije bio slabiji. u VKP postojao je sistem kcalitetnog rada. Taj sistem je imao i VK Mladost iz Zagreba i Dubrovacki Jug. To je uradjeno i u kosarci kod nas kada je KKCZ ugasena, registovan je novi klubKKBGCZ Idea. I unisten je sistem u KKP a reprezentacija nema od tada nekog uspeha. Tacnije od 2016 ako se ne varam. Ovaj novi klub je za 10g.vladavine izbaci jednog pravog EL igraca. Marka Gudurica. Puno ili malo ? Pogledajte broj NBA igraca koje je izbacio KKP od 2002-2012g. Svaki komentar je suvisan. Rezultati su merilo uspeha. Bez struke i sistema nema uspeha.
G

Gaxter

pre oko 1 godinu

Kažes uništen je sistem u Srpskoj kosarci a taj isti KK Partizan za sve te godine osvajanja titula za reprezentaciju je stvorio dva igrača Nenada Krstića i Bogdana Bogdanovića.Medalje i koje smo osvajali sa Dudom i Saletom pa tu najmanje ima igrača iz KK Partizan,ali zato je lako pricati nebuloze a svako moze da pogleda samo cinjenice.
S

Steva ns

pre oko 1 godinu

Ti opasno mešaš babe i žabe u košarci kao i u vaterpolu partizan je miljama bio iznad ostalih i mogao je sebi da priušti da trpi mladje igrače a danas je potreban instantrezultat i kao što vidiš iako dobro ifra u el ne može da iznedri ništa jer kad hoćeš instant rezultat u bilo čemu tu nema razigravanja mladih igrača a u vaterpolu je bio jedini klub koji je postojao ali kad smo već kod toga ekipa koja je osvojila zadnju el za vkp je konplet sa strane stigla sem filipovića niko poniko nije u partizanu nemoj za sve da ti je kriva zvezda ne budi kompleksaš loše ti je to
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

@Gaxter Vidiš kako sam sebi uskačeš u usta. Partizana kada je "dominirao" i osvajao trofeje u srpskoj ligi nije unišavao ostale klubove tipa Hemofarm, pravi FMP itd. Imao si 3 vrlo jaka srpska kluba tada, pa i prava Zvezda je igrala pristojno. Druga je stvar što je politika FMP tada (a i sada) bila da se razvijaju mladi igrači a ne da se vijaju trofeji, nešto poput Mege danas (iako su i sa takvom politikom 2006 osvojili tadašnju Jadransku ligu, 10 puta jaču nego ova danas što je). Zvezda u periodu njene "dominacije", recimo 2015-2022, je gasila sve ostale srpske klubove, pogotovo u periodu 2015-2020, do korone. Znači da rezimiramo, u periodu Partizanove dominacije "samo" su 2 igrača igrala u reprezentaciji tada, što znači da je ostatak idalje dolazio iz ostalih naših klubova (FMP, Hemofarm, Zvezda, RadničkI KG). Toliko o tim čuvenim "gepekovanjima" sudija, igrača, "otimanju" talentovane dece drugim srpskim klubovima i ostalih lovačkih priča dr Microsoft Excela.

@Zeleznik |

pre oko 1 godinu

Apsolutno se slazem i imao bi da dodam upravo vezano za to sto je Partizan decenijama pravio igrace Evropskog kalibra to je smetalo i tada mnogima pa su pored standardnog uvlacenja u tada novoformiranu regionalnu ligu neke igraca su odbijali da pozovu u reprezentaciju a nekoliko prakticno izbacili.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Model bahate vlasti koju u vaterpolu predstavlja Dr Nambija,te izmišljeni klub NBG je kopija onog sto gledamo u fudbalu i kosarci gde isto rade gurajući silne milione € u Partizan i Zvezdu;Jug je sačuvao imidž koji ima decenijama dok ove silikonsko-botoks tvorevine u koje spada i Kragujevac redjaju neuspehe.Isti model neznanja,lopovluka i bezobrazluka kakvim “vode”državu članovi Vucucevih kohorti pokazuju i u sportu i naravno propast na sve strane!!!Patos varijanta
G

Ginola 14

pre oko 1 godinu

Jug, pa svi ostali na prostoru bivse Juge.Bilo uvijek i bice
B

BCS Šabac

pre oko 1 godinu

Ima pravde,pokupili su većinu kvalitetnih igrača u Srbiji,još kada bi neko treći bio prvak
p

paulo

pre oko 1 godinu

Unistavanje srpskog vaterpola od strane jednog coveka ne moze se sve sa parama nakrcali najbolje i najace igrace a hemije i atmosfere nigde.Da bi se napravio rezultat mora postojati sistem i treba razvijati sopstvene mladje kategorije jedan Radnicki je pre neku godinu osvojio Jadransku ligu ne zbog para vec zbog sistema i dobrog trenera.
C

Cao cao

pre oko 1 godinu

Apsolutno se slazem da je Sapic napravio nevidjen haos u srpskom vaterpolu. A hvala Bogu gde je haos tu je i Soro da podrzi! Ne zanima me ni Zvezda, ni Partizan, ni Vojvodina... Ali ako se prisetimo sve ga sto je Sapic radio i igracima i trenerima, smenjivao ih itd. Apsolutno ne trebaju nista da osvoje.
V

Vaterpolo

pre oko 1 godinu

Teska utakmica za nbg vodili su od pocetka na kraju su mogli cak i izgubiti u regularnom dijelu.Stvarno dobra utakmica ipak nbg ima puno problema ako ne slomi rivala prije same zavrsnice veceras su ispustili i 9-7 i 11-9 to je puno protiv bivseg prvaka evrope.Nasu ligu bi trebali uzeti ali sto se tice ls bice im dosta tesko kup su izgubili ali imaju dosta jos vremena da se spreme za f8 ls mada ce stvarno biti tesko dobiti ekipe kao Barseloneta Reko.bresa,ferencvaros iako nbg ima stvarno jak tim za osvajanje ls trebace im mnogo samopouzdanja u zavrsnici utakmica nego sto su veceras pokazali.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ocigledan pad srpskog klupskog vaterpola sta li se to desilo pa ovako slabi rezultati?
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Ovi ni Kup Srbije nisu osvojili, pobedila ih na njihovom bazenu Zvezda 🤣🤣🤣🤣
M

Mile debeli

pre oko 1 godinu

Drim tim? Možda Šapićev. Veštački stvoren, kao nekad Bečej i VK CZ. Svi najvažniji igrači u NB i Radničkom su prošli Partizanovu školu, a onda otimani. Rezultat je i večerašnji poraz NB. Žalosno.
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Pa to je bukvalno Partizanov modus operandi decenijama - otimanje igraca od drugih klubova, uz propagandu o 'najboljoj vaterpolo skoli u evropi'.
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

A Partizanova škola je otimala iz Primorca i Vojvodine. Sad ako krenem da ti nabrajam koliko je igrača kao djeca iz Primorca odvedeno u Partizan, ući ću u 26. mart, završiti spisak neću.
M

Mile debeli

pre oko 1 godinu

Otvorite web stranicu VK Partizan. Sve je jasno kao dan. Najuspesniji srpski klub u istoriji svih sportova u Srbiji i bivšoj Jugi. Ima više evropskih klupskih titula nego celo SD CZ. To je istorija za ponos SD Partizan.
@

@ivan ol

pre oko 1 godinu

Ej taj "odvedeno" spin vam je presmešan, pa ne možeš nekog da nateraš da dođe u klub ako neće. Obzirom šta je VK Partizan u vaterpolu, glupost koju si odvalio je ista kao ja da kažem prisiljeni su da igraju za Fk Real madrid.
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Eto vidiš koliko si neinformisan E pa baš to, natjera ih da pređu. Daju im stipendije neke i odvedu ih za džabe iz klubova koji su ih razvijali. Pa je Primorac zbog toga napravio veliku buku, i onda je nastao zakon u sportu po kojem više nisu mogli igrači da idu prije 18. godine i ne prije kraja ugovora. I od tada je i zanimljivo i VK Partizan počeo da pada. Porediš sa Realom u fudbalu od kojeg svaki klub dobro naplati prodaju igrača.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Primorac veze sa tvojom pričom nema. Mandić i Prlainović su Jadrana HN prešli u Partizan sa 16,17 godina
G

Gost за мила

pre oko 1 godinu

Три титуле првака света, шампион Европе у пет различитих спортова од којих једна у најпопуларнијем спорту на свету и једна у краљици спортова. Само Звезда и Барселона на целом свету то имају,сао!

@Ivan OL 91 |

pre oko 1 godinu

Objasnjeno je vama lepo da to nije bilo tako niti su svi iz Primorca i Vojvodine niti Partizan ima odredjeni broj igraca koji su u njegovoj skoli od najranijih godina medju njima Jaksic koji je sada po meni najbolji i Filipovic obojicu je razvijao iskljucivo Partizan a takvih ima jos.A sta je Zvezda radila u bilo kom od kolektivnih sportova bez kupovine i odvodjenja kako vi kazete ne bi nikada nista bilo od nje u Evropskih okvirima.
B

Bestija

pre oko 1 godinu

Strucnjak, Mandic je Kotoranin..
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Gazi plastiku! Karma za Partizan kisi sve redom!