Humanitarni tiket u podne: Milica Mandić tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 4min | pon. 19.03.18. | 12:00

Naša zlatna sportistkinja odigrala je dvojku na Metalac!

“Humanitarni tiket u podne” je samo jedna od društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART. Svakog dana u sedmici, tačno u podne na našem portalu Mozzart Sport, imamo po jednu poznatu ličnost kao gosta. Svaki naš plemeniti kladilac na raspolaganju ima deset hiljada dinara i pokušava da od utakmica koje su tog dana na programu sastavi dobitni listić. Ukoliko tiket ‘prođe’ kompanija MOZZART dobijenu sumu donira na adresu po izboru poznate ličnosti. Uglavnom su to bolnice, humanitarne fondacije, udruženja obolelih, bolesni pojedinci, škole, klubovi…

Minulu sedmicu smo zaključili gostovanjem glumca Aleksandra Radojičića, popularnog Balerine iz “Montevidea”, uz podsećanje da smo dosad u dobrotvornom listiću imali tačno 113. dobitnika koji su našoj kompaniji pomogli da u ovoj akciji donira ravno 6.391.760 , 00 dinara. Idemo dalje sa pružanjem pomoći onima kojima je to preko potrebno!

Izabrane vesti

U novoj radnoj sedmici, sve do naredne nedelje, MOZZARTOVU humanitarnu akciju podržaće sledeće poznate ličnosti: UFC borac Darko Stošić, pevačica i manekenka Sara Jo, košarkašica Jelena Milovanović, muzičar Vladimir Marković- Vlada i Bajka, političar Milutin Mrkonjić, fudbaler Nemanja Radonjić. Ponedeljak smo rezervisali za Milicu Mandić koja je ambasadorka fondacije Podrži život i upravo će fondaciji na čijem čelu je glumac Sergej Trifunović pokušati da pomogne uz asistenciju kompanije MOZZART.

Milica Mandić je srpska reprezentativka u tekvondu i članica tekvondo kluba Galeb. Trenira je Dragan Jović. Na Letnjim olimpijskim igrama 2012. godine takmičila se u kategoriji preko 67 kg u kojoj je osvojila zlatnu medalju. Krajem 2012. godine Olimpijski komitet Srbije proglasio ju je za najbolju sportistkinju, a dobila je i „Zlatnu značku“ dnevnog lista Sport.
U maju 2013. godine Milica je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 73 kilograma, na Otvorenom prvenstvu Španije u Alikanteu. Na Mediteranskim igrama u Mersinu za svoju zemlju osvojila je srebrnu medalju.
Početkom maja 2014. godine, okitila se srebrnom medaljom na kontinentalnom šampionatu, koje se održavalo u Bakuu. U Lozani na turniru G1 takođe je osvojila zlatno odličije. Na turniru G2 kategorije u Koreji u finalu pobedila je Feruzua Jergešovu (9:0).
Milica je između ostalog bila dobitnica, Zlatne značke lista Sport (2012), proglašena je za najbolju sportistkinju po izboru OKS (2012, 2017), takođe, bila je sportista godine po izboru USNS (2012), dobitnica je nagrade grada Beograda (2012) i Majske nagrade (2013).

ODIGRAJ TIKET MILICE MANDIĆ

 Da vidimo kako je Milica sastavila plemeniti listić…

Tipovanje je započela od Francuske 2, BREST – NIM. Brest je pao na devetu poziciju, a Nim se bori da sačuva trenutno mesto broj dva. Domaći igraju po sistemu toplo – hladno, nižu pobedu, pa poraz…Nim je složio tri remija, a zatim i tri trijumfa. Međusobni skor je ujednačen, 5:3:5, ali je Nim dobio poslednja dva okršaja.

“Krećem sa kombinacijom, iks, dva sa dva i više golova”, kaže za Mozzart Sport Milica Mandić.

Naša zlatna Milica odabrala je jedan meč iz Premijer lige Irske, KORK SITI – BOHEMIANS. Domaći su lideri sa 13 poena, a gosti deveti sa osam bodova deficita. Poslednji duel, minulog petka, Siti je remizirao, ali je nerešeno odigrao i Bohemians na svom igralištu. Istorija kaže 9:7:4.

“Nastavljam sa golovima, od dva do četiri, verujem da će doći”.

Sledeća destinacija su Pirineji, Španija 2, UESKA – HIHON. Sudar dva tima iz vrha tabele, ali domaći jure lidersko mesto. Ueska je doživela dva poraza pa se iskupila sa poslednja dva remija. Hihon na poslednjih pet utakmica ne zna za poraz. Statistika međusobnih duela je ujednačena, 1:1:1.

“Pokušaću sa dva do tri gola”.

I za kraj srpska Prva liga, RADNIČKI – METALAC. Kragujevčani uglavnom imaju poraze i remije, poslednji je bio u Dobanovcima. Milanovčani su niz pobeda prekinuli remijem sa Pazarcima. Metalac je treći i u poteri je za Dinamom i Proleterom. Istorija je na strani Radničkog koji je tri puta slavio.

Vreme je da Metalac uzme sve bodove, dvojka”, zaključila je Milica Mandić.

 Par rečenica o društveno odgovornom radu kompanije MOZZART…

Danas ćemo pomenuti sjajnu akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj MOZZART klubovima iz manjih sredina, lokalnim klubovima, klubovima iz nižih rangova takmičenja i neprofitnim sportovima donira novu sportsku opremu. U poslednje vreme nove Mozzartove komplete dobili su: čačanski FK BIP, KMF Borac, FK Sofeks iz Futoga, OK Smederevo (ženska i muška selekcija), niški košarkaši, FK Atakante, FK Karađorđe iz Mišara, rukometaši ETF-a, mlađe selekcije užičke Slobode, FK Ovčar iz Markovice…i tako preko 50 klubova!

Naša kompanija na godišnjem nivou donira i fondacije “Podrži život” i “Budi human” kao i subotičku "Kolevku". Donacije u plemenitom listiću su otišle na preko 50 adresa u Srbiji, a dobici idu ustanovama i u Republici Srpskoj!

I da pomenemo plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić i Srđan Vasiljević. Dakle, šesnaest članova kluba 100.000.

Da istaknemo da je novac između ostalog doniran: fondacijama Budi human, Podrži život, Institutu za majku i dete, KK Ikar, Domu u Veterniku, Tiršovoj, Zvečanskoj, Nurdoru, udruženju Život, Petnici, SOS Dečjem selu u Kraljevu, Zvončici, Udruženju Koš za sreću, Domu kulture u Ravnom selu, Spomenku iz Pančeva

Važna informacija za sve u Republici Srpskoj!

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Milice Mandić dobitak će biti doniran i za Naš dom ENEA Prijedor - Kozarac, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 5111 FRA 2 Brest - Nimes kmb X2&2+ 1,73
Pon 21:00 4041 ŠPA 2 Huesca - Gijon ug 2-3 1,95
Pon 14:00 2723 SRB 2 Radnicki K. - Metalac ki 2 2,05
Pon 16:00 2577 IRS 1 Cork City - Bohemians D. ug 2-4 1,45
Ukupna kvota10,03

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilica Mandić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara