Odbojkaši Mladog radnika (©MN Press)
Odbojkaši Mladog radnika (©MN Press)

Ide i Mladi radnik u razigravanje, Takovo mora da čeka pobedu Partizana

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 21:49

Požarevljani sa sedmog mesta ulaze u plej-of, osmo može da bude Jedinstvo ako savlada crno-bele

Odbojkaši Mladog radnika idu u plej-of sa sedmog mesta, a Takovo će morati da strepi do sutra uveče i da čeka pobedu Partizana, kako ga Jedinstvo ne bi preskočilo i zauzelo osmu poziciju - poslednju koja vodi u razigravanje.

Danas su odigrane tri utakmice 22. kola i sve su završene već posle tri seta. Spartak je u gostima dobio Takovo (25:19, 26:24, 25:19), Mladi radnik je kod kuće pobedio Borac (25:15, 25:21, 29:27), a Radnički se radovao protiv Niša (25:8, 25:18, 25:20).

Izabrane vesti

Još jedan meč treba da se odigra u nedelju, a već sad je mnogo toga poznato kad je plej-of u pitanju. Zvezda odlazi u razigravanje sa prvog mesta, Radnički sa drugog, Partizan bez obzira na to šta uradi sutra - biće trećeplasirani.

Karađorđe je ranije obezbedio četvrto mesto, Vojvodina peto - pa će se te dve ekipe sastati u četvrtfinalu. Spartak ide dalje kao šestoplasirani, Mladi radnik sa sedme pozicije, a čeka se samo još da se vidi da li će osmi putnik biti Takovo ili Jedinstvo.

Ukoliko bi Jedinstvo u poslednjem kolu slavilo protiv Partizana, došlo bi do osme pozicije, bez obzira na to što bi imalo manje bodova od Takova. Pošto se prvo gleda broj pobeda - devet bi bilo dovoljno da se sezona produži.

Niš nije uspeo večeras da iznenadi Radnički, pa će morati spas da traži u baražu. Borac se oprostio od eltnog ranga porazom od Mladog radnika, pa će naredne sezone u Prvu ligu.

Od ostalih ekipa samo je za Ribnicu sigurno sezona završena pošto ima skor 8-14 i 25 bodova - što je nedovoljno za osmo mesto.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

22. kolo

Četvrtak

Vojvodina - Ribnica 3:1

Petak

Crvena zvezda - Karađorđe 3:0

Subota

Takovo - Spartak 0:3

Mladi radnik - Borac 3:0

Niš - Radnički 0:3

Nedelja

19.00: Jedinstvo - Partizan




tagovi

OK TakovoOK PartizanOK Mladi Radnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara