Komentari na vest

INTERVJU – Lazar Kukić: Da se ugledamo na košarkaše, to je putokaz za uspeh

N

NN lice 123

pre 4 meseca

Voleo bih nokaut fazu pa i medalju ali ovi momci su kao fudbaleri, svako takmičenje najavljuju rezultat a onda ne prodju grupu. Malo skromnosti nije zabranjeno.
s

sandro08

pre 4 meseca

@Boba Rukomet From 1992 to 2003, the national team played under the name of FR Yugoslavia and from 2003 to 2006, under the name of Serbia and Montenegro in international tournaments. Following the Montenegrin declaration of independence in 2006, Basketball Federation of Serbia retained the place of Basketball Federation of Serbia and Montenegro as a FIBA member. Therefore, all the results and medals from this period are succeeded by the Serbia national team. Evo ti jos jedan jednom, ako ne znas engleski pitaj za prevod. Sad tek pises totalne nebuloze jer niko ovde nije spominjao SFRJ. Trofeji iz 95-02 su u muzeju KKS. Cak i sumnjam da si Srbin vec neki kompleksas, tako da ne vredi sa tobom vise raspravljati.
D

Da da da

pre 4 meseca

Kosarkaši su propustili od nezavisnoti Srbije 3 olimpijade.Nemaju nijednu zlatnu medalju od nezavisnosti Srbije od 2006 godine.Kakvo zlato kakve gluposti u košarci.Od odbojke se očekuje zlato.Košarkasi su imali doček za srebro 2023 jer nisu dugo uzeli medalju i slavili su a odbojkašice su tugovale sa srebrom 2023 i nisu imale doček kao ni ranije kada uzmu srebro jer je to za njih neuspeh.
s

sandro08

pre 4 meseca

Za tvoju informaciju u zlatnom periodu 1995-2002 90% igraca su bili Srbi (a i nije velika razlika izmedju Srba i Crnogoraca). Osim toga, mi smo legitimni naslednici tih rezultata. From 1992 to 2003, the national team played under the name of FR Yugoslavia and from 2003 to 2006, under the name of Serbia and Montenegro in international tournaments. Following the Montenegrin declaration of independence in 2006, Basketball Federation of Serbia retained the place of Basketball Federation of Serbia and Montenegro as a FIBA member. Therefore, all the results and medals from this period are succeeded by the Serbia national team. Tako da, ne pricaj gluposti.
P

Pjer

pre 4 meseca

Ali zbog cega uvek postoji neko ko ce da pametuje, akcenat uopste nije na kosarci u ovom tekstu, vec na rukomet!
Ш

Шифра

pre 4 meseca

Ниси добар.
D

Da da da

pre 4 meseca

Danilovic i Savic iz BIH i Paspalj crnogorac pa sve do Stojakovica koji ke rodom iz Hrvatske itd.Srbija je zvanicno od 2006 a sam Pešić kaze mi nismo bili kao Srbija prvaci ni evrope ni sveta .On je sa Jugoslavijom i SCG bio prvak 2022.Srbija je od 2006 zvanicno.
P

Pera BG

pre 4 meseca

Najbolji tim ikada Jugoslavija Дражен Петровић, Велимир Перасовић, Зоран Чутура, Тони Кукоч, Жарко Паспаљ, Јуриј Здовц, Радисав Ћурчић, Жељко Обрадовић, Владе Дивац, Аријан Комазец, Зоран Савић и Динo Рађa
s

sandro08

pre 4 meseca

Hahaha sada su ti Srbi koji su rodjeni u drugi drzavama stranci, bas si objektivan. Tom logikom Hrvatima ne trebamo da racunamo titule u rukometu jer ima dosta njih iz BIH. To sto Pesic prica odnosi se na SFRJ. Ti mozes da osporavas koliko hoces, sve od 1995. se racuna kao nase, jer da nije bilo Srba to se ne bi ni osvajalo.
B

Boba rukomet

pre 4 meseca

@sandro08 I crnogorci od Paspalja do Šćepanovića od 2002 nemamo zlato.Jedan igrac napravi razliku.Rusija i Španija su imali Amerikanca i postali šampioni evrope.Srbija sa Pejdž prvak evrope i sa Anderson.Bez njih dve ne bili.Do 2002 imali smo uvek 2,3 crnogorca i uzimali zlata kod muških i bili na svakoj olimpijadi.Od nezavisnosti Srbije više nismo nego što jesmo na olimpijadi.
s

sandro08

pre 4 meseca

@Boba rukomet hahah ti ladno poredis Crnogorce sa naturalizovanim Amerima? Ja na njih i ne gledam kao strance. Osim toga, vec sam stavio dokaz da nam se priznaju rezultati iz SRJ/SCG, a vi samo nastavite da osporavata. To sto se CG odvojila nije razlog sto dugo cekamo zlato (2003-2005 dobar primer).
B

Boba Rukomet

pre 4 meseca

sandro08 Pešić je dokaz da te medalje.ne pripadaju nama.Jesmo naslednici i veliku radost su nam doneli Dražen Kukoč i Rađa...Sve ok ali to nisu naši igrači.Crna gora je u rukometu uzela naše igračice i uzela medalje.i Rusija je naslednik SSSR pa in nema.nigde godinama.Samo od 2006 je Srbija.Zvanicno je tako.Ostalo je SCG i Jugoslavija.Svaka cast Drazenu i Rađi al to nisu medalje Srbije. Kao u rukometu nekada smo bili prvaci sveta sada nas nema nigde a naslednici smo.U zenskom nismo bili na OI od raspada Jugoslavije dzabe sto smo nesto prisvojili .To ne pripada samo nama.Treba biti realan.