Komentari na vest

INTERVJU – Uroš Kojadinović: Želim da se oprostim od Partizana s trofejem, nisam glavom u Tuluzu

Г

ГГБ021

pre 4 meseca

Нашли се гробари комплексаши спомињати Војводину на објави о њима, па појешће вас љубомора. Поред таквих какви сте зато и пропадамо као друштво у свему.
R

Rukometne legende Beograda

pre 4 meseca

Najbolji igrač naše lige. Odskočio je u odnosu na ostale u svim segmentima. Vidi se da radi na svom telu, na oporavku posle utakmica i posvećenost je dala rezultat - transfer u Tuluz. Treba odati priznanje i treneru Maksiću koji ga je stavio na desnog beka jer mu je učinio uslugu da se podigne na jedan viši nivo. Možda na desnom krilu ne bi postigao ovo. Vidim ga kao pravo osveženje u reprezentaciji i verujem da već sada u januaru može da bude ozbiljan adut. Srećno Kojo.
S

SAMO VOSA

pre 4 meseca

Ne moze da bude nikako bolji od Luke Rogana koji je vec odavno reprezentativni kalibar,te kvalitetan igrac u oba pravca,odbrana napad.On ce napraviti i bolji transfer odlaskom u jaci klub od Tuluza.Nego da se razumemo,ovom momku sve najbolje u Francuskoj i da svi klubovi u svim sportovima prave igrace kalibra za reprezentaciju.
N

Nedaje In Bom

pre 4 meseca

koja je lova u rukometu, mislim kod nas?
r

rukometas

pre 4 meseca

U Vojvodini od 2.000 do 6.500 evra mesecno, u Partizanu ood 100.000 do 150.000 dinara. Pančevo može oko 2.500 evra, u Šapcu do 2.000...
P

Poluga

pre 4 meseca

Sve ovo kako je neko napisao, uz male korekcije. U MP ide plata i do 3500 eura, ali malo njih je ima. Pančevo isto. Dok u Vojvodini ima dosta igrača sa 5000 eura mesečno, a 2-3 imaju i 8000 - 9000 eura.
H

Handball Fan

pre 4 meseca

Ovaj momak je primer u svakom smislu,onog pametnog, strpljivog i intenzivnog rada koji neminovno vodi napred. Sve najlepše u nastavku karijere, a ono najbolje tek dolazi. Zaslužio si poziv u repku i sa zadovoljstvom ćemo te bodriti, pa ko zna možda baš ti budeš X faktor. Sretno Urke.
0

0666

pre 4 meseca

PORED VOSE MOZETE DA OSVOJITE SAMO KUP ERE OJDANICA.