Komentari na vest

Italijanska saga završena: Velasko novi selektor odbojkašica

g

gost pobegulja

pre 6 meseci

Pa kako Danijele i Gvideti ne dobiju sansu u Italiji?Bas cudno...
P

Pravilo

pre 6 meseci

Kod njih vazi pravilo ako si trener nekog kluba ne mozes biti selektor. Naucis prvo pravila pa pises komentare. To je pravilo saveza Italije. Mazzanti je bio trener izmedju ostalog i Imoca ciji je trener sad Santareli, pa je morao napustiti klub da bi bio selektor. To vazi i u muskoj Italijanskoj reprezentaciji.
O

Ovaj put

pre 6 meseci

I nije bilo tako, Italijani su ponudili Terzicu poziciju trenera sa mogucnosti da nastavi sa radom u Kazanju! A i ovaj gospodin radi kao trener Busta.
g

gost pobegulja

pre 6 meseci

Kakvo pravilo saveza kad imaju i u muskoj i zenskoj konkutenciji more trenera koji su radili u klubu i reprezentaciji.
P

Pravilo

pre 6 meseci

@ovaj put, moguce da su onda ukinuli pravilo. To pravilo je vazilo, mozda su promenili. Znam da Mazzanti nije mogao voditi klub jer je selektor
P

Pravilo

pre 6 meseci

@gost pobegulja, imaju ali vecina njih je pre morala napustiti klub da bi mogla biti selektor, o tome pricam. Ocigledno to pravilo vise ne vazi.
P

Pravilo

pre 6 meseci

@ovaj put, pa terzic i gvideti bi mogli jer su treneri vam Italije, Santareli ne moze. Ko je trener u italijanskoj ligi ne moze biti selektor italije, takvo pravilo je bilo pre znaci moguce da su ukinuli to. Jer je Mazzanti bio trener Imoca do 2017 i tad preuzima selekciju Italije. Mozda su promenili to, jer je realno glupavo pravilo.
g

gost111

pre 6 meseci

Koga ovo zanima???
T

Tebe

pre 6 meseci

Ocigledno tebe cim pises komentar na ovoj objavi.